16/9/13

"Αλλη Παρι στο Καραισκάκη"






Αυτή είναι η Παρι, που είδαμε στο  παιχνίδι της Παρασκευής   με αντίπαλο την Μπορντο, η θα πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό;
Η προσεχής αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε ότι μπορεί να παίρνει καλά αποτελέσματα αν και η αντίπαλος της δεν είναι από τις ισχυρές ομάδες στην Γαλλία και δεν προέβαλε αντίσταση.
Έτσι  η νίκη ήρθε εύκολα και με δυο γκολ που όμως  ο τρόπος που  επετεύχθη σαν θα πρέπει να προβληματίσει τον Μίτσελ και τους παίκτες του.
Οι κρυφές πάσες στην πλάτη της άμυνας φτάνετε να είναι το μεγάλο όπλο, αν και  όπως λέει ο Πέτρος Μίχος το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτος θα είναι διαφορετικό
Ο παλαίμαχο παίκτης είδε το ματς και σχολιάζει
«Η Παρι στο ματς με την Μπορντο έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση γιατί άκουγα πολλά τον τελευταίο καιρό. Βέβαια ο αντίπαλος δεν είναι η παλιά καλή Μπορντό και δεν την δυσκόλεψε, άλλα νομίζω ότι ο Μπλάν θα βρει άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη  Δεν θα εχει καμία σχέση με το ματς αυτό(της περασμένης) Παρασκευής) και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Μίτσελ, Η Παρί έπαιξε απλά για να κερδίσει και θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη με τον Καβάνι στην επίθεση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας και αυτό το πλήρωσε η Μπορντό και στα δυο γκολ. Ιδιαίτερα όταν η μπάλα είναι στα πόδια του Ιμπραίμοβιτς θέλει προσοχή, γιατί αυτές οι πάσες κάνουν μεγάλη ζημιά και είναι δύσκολο να αντιδράσει ο αμυντικός»
Ακόμα ο Μίχος τόνισε

«Μπορεί η Μπορντό να μην πίεσε την άμυνα της Παρι και αν μην είχε παίκτες να το κάνει, δείχνοντας επιθετικές αδυναμίες, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να το πετύχει, γιατί εχει καλύτερους παίκτες από την μέση και επάνω. Ο καλός Σαβιόλα ας πούμε  μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Τιάγκο Σίλβα και Αλεξ, που βγαίνουν μπροστά συχνά και στην κόντρα αργούν να επιστρέψουν. Δεν είναι γρήγοροι και ο Ολυμπιακός μπορεί να τους χτυπήσει σε αυτό το σημείο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου