11/9/13

Άλλο Ξάνθη και άλλο Παρι





Είναι φανερές οι προθέσεις του Μίτσελ, για ότι αφορά τα δυο επόμενα παιχνίδια, με την Ξάνθη και την Παρί. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει να εχει στο μυαλό του να παρατάξει διαφορετικές ομάδες σε πρόσωπα, γιατι θα είναι και παιχνίδια με ιδιαιτερότητες. Άρα θα πρέπει να βρει τον τρόπο, να προσπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης το Σάββατο χωρίς απώλειες και στην συνέχεια να ρίξει όλο το βάρος στο πρώτο ματς για το Τσάμπιονς Λίγκ.
Ο Μίτσελ εχει αποφασίσει να κρατήσει κάποιους παίκτες εν όψη του αγώνα με την Γαλλική ομάδα, γιατί ξέρει καλά ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλουν δυο ενενήντα λεπτά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Έτσι ο Σαβιόλα δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα με την Ξάνθη , με τον Μήτρογλου, να είναι στην επίθεση, ενώ θέλει φρέσκο και τον Κάμπελ, που ταλαιπωρήθηκε για το παιχνίδι με την εθνική ομάδα της χώρας του και τον θεωρεί απαραίτητο για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη. 
Ερωτηματικά υπάρχουν για ότι αφορά τους Εντιγκά και Γιαταμπαρέ και δύσκολα θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, αφού είναι μόλις λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα εχουν κάνει μόνο λίγες προπονήσεις.
Αλλά και στο μυαλό του Μίτσελ υπάρχει η σκέψη για άλλον Ολυμπιακό στο ματς με την Ξάνθη και άλλον με την Παρί και είναι λογικό να θέλει να παίξει πιο επιφυλακτικά με τους Γάλλους.
Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν   μαζί και ο Σαβιόλα και ο Μήτρογλου συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, άρα ο Αργεντινός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ σίγουρα ο Φουστερ θα εχει ειδικό ρόλο και θα είναι στο αρχικό σχήμα.
Όλα αυτά φυσικά είναι απλά σκέψεις για τον προπονητή του Ολυμπιακού, που μπορεί να προέχει το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο, αλλά γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημασία εχει, αυτό με την Παρί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου