16/9/13

Και τώρα τι κάνουμε;




«Και τώρα τι κάνουμε»;
 Είμαι σίγουρος ότι ο Μίτσελ αυτές  τις ώρες, θα αναρωτιέται μέσα του  και θα προσπαθεί να λύσει ένα πολύ δύσκολο σταυρόλεξο, τουλάχιστον από το Σάββατο το βράδυ και μετά.
Έχει να κάνει με την επιλογή του, για το ποιος θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα στο κορυφή της επίθεσης.
Σαβιόλα, η Μήτρογλου;
Είναι φανερό πλέον, ότι ο Ολυμπιακός με τους δυο μεγάλος παίκτες του στην επίθεση, εχει τρομερή ενέργεια και μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα.
Το δίδυμο αυτό μπορεί να «σκοτώσει» οποιαδήποτε άμυνα και να προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στους αντίπαλους αμυντικούς.
Όμως  το παιχνίδι με την Παρι, εχει τις δικές του ιδιομορφίες και  μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Εμείς απ’ έξω πολύ εύκολα λέμε, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και με τους δυο, αλλά όταν είσαι στο πάγκο του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις σε ένα τέτοιο ματς και με αυτόν το αντίπαλό. Είναι λογικό η πρώτη σκέψη να σε οδηγεί σε ένα παιχνίδι συντηρητικό και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Η δύναμη της Γαλλικής ομάδας μπορεί να είναι στην επίθεση, αλλά και μεγάλο της όπλο η κατοχής της μπάλας.
Άρα στα χαφ θέλεις πολλοίς παίκτες και θα πρέπει να κλείσεις τους διαδρόμους και να «μπλοκάρει» τον Μπλάν.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσει εκτός έναν από τους δυο επιθετικούς και να φορτώσει την μεσαία  γραμμή και τα άκρα.
Πιστεύω ότι ο Μίτσελ βρίσκεται και θα βρίσκεται μέχρι αύριο το βράδυ σε αυτό το δίλημμα και η απόφαση θα είναι της τελευταίας στιγμής, για το αν θα ρισκάρει.
Άλλωστε είναι το πρώτο ματς της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το σίγουρο είναι ότι το πρώτο που έχεις στο μυαλό σου είναι να μην ξεκινήσεις με ήττα και μάλιστα μέσα στο γήπεδο σου.
Φυσικά αυτός ξέρει καλύτερα και αυτός θα πάρει τις αποφάσεις

Η εκτίμηση μου είναι, ότι πριν από το παιχνίδι θα μιλήσει με κάποιον από τους δυο και θα του εξηγήσει τους λόγους που τον αναγκάζουν να τον αφήσει εκτός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου