16/9/13

Μήνυμα στους "φίλους" της Παρί....
Εντάξει μη κρυβόμαστε. Η Παρί αύριο, μαζί με τους λίγους οπαδούς της που θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο Καραΐσκάκη, θα εχει και την «συμπαράσταση» χιλιάδων "φιλών" της στην Ελλάδα!
Ναι καλά το διαβάσατε. Η μήπως δεν γνωρίζεται ότι η Γαλλική ομάδα εχει μεγάλο κλαμπ στην χώρα μας;
Συμβαίνει πολύ συχνά, όταν ο Ολυμπιακός παίζει στην μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι οπαδοί των «άλλων ομάδων» να υποστηρίζουν την Παρι, την  Λυον, την Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα η δεν ξέρω ποια άλλη.
Είναι και αυτός ένας   τρόπος για να  βγάλουν τα απωθημένα τους και το περίσσιο κόμπλεξ.
Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους και να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν, θεωρούν προτιμότερο να παρακαλάνε να χάσει ο  Ολυμπιακός και να χαμογελάνε με ικανοποίηση.
Δεν ξέρω αν αύριο θα έχουν την  μεγάλη ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν, η κάποιες εφημερίδες να «πουλήσουν» φύλλα, με πρωτοσέλιδα ειρωνικά(γνωστά αυτά), αλλά αυτό που ξέρω, είναι ότι μια ζωή θα είναι δεύτεροι.
Γιατί για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός.
Τους φταίει που ο Ολυμπιακός εχει διοίκηση. Έχει γήπεδο και εχει αγοράσει τους καλύτερους παίκτες.
Οι τίτλοι είναι έτοιμοι
«Στην Ευρώπη δεν εχει Παράγκα». Και πάμε να πουλήσουμε κανένα φυλλαράκι, μπας και την βγάλουμε.
Και ας μη μπορούμε να κερδίσουμε τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο και την Βέροια, γιατί φταίει το κατεστημένο.
Και οι μεγάλοι αρθρογράφοι, που δεν ξέρουν τι εχει η μπάλα μέσα, θα δώσουν ρεσιτάλ υποκρισίας και κείμενα βγαλμένα από ένα  μυθιστόρημα.
Και μόνο ότι ο Ολυμπιακός αύριο το βράδυ και για τρεις μήνες θα παίζει στην πιο λαμπερή διοργάνωση της Ευρώπης και κάποιοι άλλοι θα είναι καθισμένοι στο καναπέ τους και θα «πονάνε», είναι ένας σοβαρός λόγος για να βγάλουν  το άχτι τους.

Κουράγιο ρε. Θα το αντέξετε και αυτό. Άντε και καλή επιτυχία στην Παρι, όπως μου γράφουν μερικοί «φίλοι» μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου