10/12/13

«Κάτι χρωστάει ο Σαβιόλα»





Είναι μια «θρυλική» βραδιά η αποψινή, από κάθε άποψη.
 Γιατί μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς του Ολυμπιακού παίζεται στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ.
Με αυτά και με αυτά οι ερυθρόλευκοι έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση τους στην επομένη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί μια μεγάλη επιτυχία για τον Μίτσελ και τους παίκτες του.
Αλλά και τις προσδοκίες που έχει η διοίκηση από αυτόν τον Ολυμπιακό.
Έναν Ολυμπιακό που κρατάει την τύχη στα χέρια του και δεν περιμένει την βοήθεια από κανέναν για να πετύχει τον στόχο του.
Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες και πιστεύω ότι ο Χαβιέ Σαβιόλα θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στο αποψινό ματς και να κάνει την διαφορά.
Περιμένουν πολλά από τον Αργεντινό, από την στιγμή μάλιστα που απουσιάζει ο Κώστας Μήτρογλου και είναι λογικό όλο το βάρος να πέσει σε αυτόν.
Οι προσδοκίες είναι πολλές και η στιγμή  ήρθε για τον Χαβιέ για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Αλλά πολύ περισσότερο να υποδείξει ότι δεν ήταν ένα επικοινωνιακό κομμάτι η μεταγραφή του, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να δώσει αυτό το κάτι παρά πάνω στον Ολυμπιακό.
Ενός Σαβιόλα δεν είναι για τα ματς με τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά, αλλά για τέτοια παιχνίδια που η μπάλα θα «καίει» και η αγωνία θα εχει φτάσει στο κατακόρυφο.
Εντάξει δεν μπορεί ένας παίκτης από μόνος του να δώσει απόψε την πρόκριση, αλλά ένας καλός Σαβιόλα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επιτυχία και την  εκπλήρωση του στόχου.

Πιστεύω ότι κάτι χρωστάει ο Σαβιόλα στον Ολυμπιακό και ήρθα η στιγμή να το ξεπληρώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου