3/12/13

Αλλαξαν ΠΟΛΥ οι εποχές.....






Μια φωτογραφία που  βρήκα στο διαδίκτυο, ήταν η αιτία για να καταθέσω την άποψη μου για τις δύσκολες εποχές που περνάει το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την κοινωνία μας
Μια ασπρόμαυρη φωτό από αγώνα του παλιού γηπέδου Καραΐσκάκη
 Και τώρα.15.OOO εισιτήρια στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Όπως όλοι έτσι και εγώ προβληματίστηκα με την εικόνα και την απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού.
Κρίμα. Δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση η ομάδα. Εντάξει καταλαβαίνω πολύ καλά, τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος και τα προβλήματα της κοινωνίας μας, τα οποία δεν είναι δυνατόν να μην μας επηρεάζουν.
Τα έχουμε πει αυτά. Δυσκολεύεται πλέον ο καθένας να δώσει ένα 20αρικο, για να κάνει το κέφι του και να ξεφύγει λίγο από την μιζέρια και την καθημερινότητα.
Όμως υπάρχουν και δυο άλλοι παράμετροι.
Πρώτα από όλα κάποιοι από αυτούς που δεν πατάνε στο γήπεδο παρά μόνο  στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Και όλο το καλοκαίρι «γκρίνιαζαν» και τα «έχωναν» στην  διοίκηση, γιατί δεν κάνει μεταγραφές.
Και  να λένε ότι ο Μαρινάκης τα εχει οικονομήσει και βάζει τα λεφτά στην τσέπη!
Ωραία είναι η κριτική από έξω, να κάνεις όνειρα και να έχεις απαιτήσεις, αλλά, να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε από εδώ και από εκεί.
Όχι να περιμένουμε μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να πάμε στο γήπεδο και να «πουλήσουμε μούρη»…
 Όλοι ψάχνουν εναγωνίως να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντάξει είναι το πιο κρίσιμο και το πιο ενδιαφέρον έτσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση.
Αλλά και αυτά τα 15.000 εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είναι ένας αριθμός που δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό.
Πάνε οι καλές εποχές. Έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα πράγματα και δύσκολα θα δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο Καραΐσκάκη σε ματς με τον Εργοτέλη, τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης.
Ποτέ δεν θα ξανά- δούμε 70.000 κόσμο σε ματς Ολυμπιακού- Λάρισας στο Ολυμπιακό στάδιο, όπως θα θυμούνται και θα αναπολούν οι παλαιότεροι.

Σέβομαι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας και την μιζέρια της εποχής, αλλά και αυτός ο Ολυμπιακός, αξίζει κάτι καλύτερο από το θέαμα στις  εξέδρες του γηπέδου Καραΐσκάκη την περασμένη Κυριακή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου