9/12/13

Η μεγάλη "περιουσία" του Ολυμπιακού




Είκοσι ένας παίκτες είναι αυτού που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες και ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Γιατί το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα και να αποφασίσουν, για το μέλλον όλων αυτών των ποδοσφαιριστών.
Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν την εξέλιξη τους και τα περισσότερα από τα παιχνίδι που αγωνίζονται και ενημερώνουν τον Μίτσελ, ο οποίος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις.
Τρεις παίκτες έχουν αγωνίζονται στον Εργοτέλη. Ο Διαμαντάκος δανεικός, αλλα και οι Μπουχαλάκης και Τζανακάκης που ανήκουν στον ερυθρόλευκους. Ο Σιώπης  στον Πλατανιά, ο Ντε Βιντσέντι  στ Γιάννενα, ο Τάτος και ο Καραγκούνης στον Αρη και ο Λυκογιάννης στον Λεβαδειακο.
Ακόμα. Στην Γλυφάδα παίζουν οι Γιαννιώτης και Παιδάκης, στον Βατανιακό οι Βλάχος και Λύρας, στον Πλατανιά εχει δοθεί ο Μανώλης Σιώπης και ο Αλεξάντερ Κατάι.
Ο Λεάντρο στην Καλονη, ο Ιωαννίδης στην Χάνσα Ρόστοκ και ο Βλαχοδήμος στην  Αουσμπουργκ

Τέλος ο Γκρίμπιτς αγωνίζεται στην Παρτιζάν, ο Ντιελνά στην Αζαξιο, και ο Πίντο στην Ιντεπεντιέτε Μεντεγίν, ενώ ερυθρόλευκος είναι ήδη και ο Κολοβός του Πανιωνίου
περιουσία του Ολυμπιακού και μάλιστα ανεκτίμητη, την οποία θα πρέπει να την προφυλάξει και να την εκμεταλλευτεί ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου