3/12/13

Η"κατάρα" της ομάδας του Γουλανδρή




Αυτό και αν δεν είναι κατάρα. Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Συνετόπουλος, ένας ακόμα παίκτης της χρυσής εποχής της ομάδας του Νίκου Γουλανδρή
Μέσα σε λίγα χρόνια  έφυγε ο έβδομος παίκτης(!) ίσως της μεγαλύτερης ομάδας του Ολυμπιακού μεταπολεμικά, μια ομάδα που επί προεδρίας Νίκου Γουλανδρή «σάρωσε» τα πάντα.
Πριν από το Τάκη Συνετόπουλο, είχαν «φύγει» από την ζωή   οι Κώστας Δαβουρλής, Μηχάλης Κρητικόπουλος. Γιώργος Βασιλοπουλος, Λάκης Γκλέζος, Δημήτρης Περσίδης και Γιάννας Κυράστας.
Λες και κάποιος είχε «καταραστεί» αυτή την ομαδάρα που στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ανάγκασε όλους να παραμιλούν και να την αποθεώνουν, για το θέαμα που προσέφερε, αλλά και τους τίτλους που χάρισε στον Ολυμπιακό.
«Έφυγε» και ο Τάκαρος
Η οικογένεια του Θρύλου έχασε ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της. Ο βετεράνος άσος  Τάκης Συνετόπουλος, δεν είναι πια μαζί μας.  Το  πρωί του Σαββάτου  έφυγε από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 65 ετών.
Πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά αυτή τη μάχη με την κακιά αρρώστια  την έχασε, γιατί είναι ανίκητη.
Ο Τάκης Συνετόπουλος  γεννήθηκε στον Βόλο το 1948 και ήρθε στον Ολυμπιακό το 1970, μαζί με πολλούς μεγάλους παίκτες εκείνης της εποχής.
Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται για την μεγάλη αγωνιστικότητα του, αλλά και το «κυνηγητό» με τον Βασίλη Κωνσταντίνου σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο γήπεδο Καραΐσκάκη… Φόρεσε Την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το 1979 και στην συνέχεια επέστρεψε στην πόλη που γεννήθηκε για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Λίγες  οι εμφανίσεις του με τους βετεράνους του Ολυμπιακού και γενικά είχε απομονωθεί στον Βόλο τα τελευταία χρόνια, με τις επισκέψεις του στην Αθήνα να είναι λίγες και γενικά να εχει ξεχάσει τους φίλους και παλιούς συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου