19/12/13

«Ξεφτιλισμένη δημοσιογραφία»





Στην Ελλάδα του 2.013 έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και δεν εχει μείνει τίποτα όρθια. Γνωστά αυτά.
Πως θα μπορούσε αυτό το «τσουνάμι» να μην παρασύρει και την αθλητικά δημοσιογραφία. Για το πολιτικό «τοπίο» δεν εκφράζω άποψη γιατί δεν είμαι και ο πλέον ειδικός.
Αν ρίξει κανείς μια μάτια στα σημερινά πρωτοσέλιδα, των αθλητικών εφημερίδων μπορεί εύκολα να καταλάβει τους λόγους την έκρηξης μου, αλλα και τον τρόπο που έχουν επιλέξει να κάνουν «πόλεμο»  στον Ολυμπιακό.
Με δυο ανύπαρκτα πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα, γράφουν κέρδισε τα Γιάννενα!
Ρε ξεφτιλισμένοι, τι γράφεται;. Τι είναι αυτά που «σερβίρεται» στον κόσμο;
Μόλις δοθεί ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό γίνεται χαμός.
Και το πιο ωραίο; Όχι μονό και τα δυο είναι πέναλτι, αλλά δεν εχει δοθεί και άλλο ένα πεντακάθαρο στον Μπόνγκ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Απαγορεύεται να δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό. Και όποιος  το κάνει(πέναλτι), χαμογελάει ειρωνικά σαν να θέλει κάτι να μας  πει.
Κάτι παιδάκια που  ξαφνικά έγιναν  ποδοσφαιριστές από του πουθενά, βλέπουν την ερυθρόλευκη φανέλα και παθαίνουν αμόκ. Όλοι βγάζουν το κόμπλεξ τους με τον Ολυμπιακό.
Ο Μαρινάκης βάζει τα λεφτά του και φέρνει παίκτες, αλλα και τους κάνει πλάκα. Και αυτοί μην έχοντας τίποτε άλλο να κάνουν βάζουν τα «τσιράκια» τους να ξεφωνίζουν τον Ολυμπιακό. Με τρία πέναλτι έγραφαν κέρδισε την Αντερλεχτ!
Ποιο από αυτά δεν ήταν ρε νουμεράκια;
Ακόμα και ο Μηντιούρης είπε στο Σκαι, ότι ήταν πέναλτι!
Ο μεγάλος εξυγιαντής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κυριάκος Θωμαίδης, καλεί στην εκπομπή του κάθε Δευτέρα, όποιον θέλει να «ξεφωνίσει» τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.
Εδώ και χρόνια  μιλάει για τα στημένα παιχνίδια, αλλά για ένα ακόμα που η ΟΥΕΦΑ έκρινε ύποπτο, κουβέντα.
Γιατί ήταν ο Παναθηναϊκός μια από τις δυο ομάδες…
Εκείνη την Δευτέρα είχε σοβαρή επικαιρότητα και ο χρόνος τελείωσε….
Η μοναδική εκπομπή στον κόσμο που κάθε Δευτέρα εχει τους ίδιους καλεσμένους. Αλλά ποιος άλλος να πάει;
Έχει ξεφτιλιστεί η αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα το κακό  εχει παρά  γίνει, με τον κάθε απίθανο να βγαίνει,  να γράφει και να λέει την μαλακία του. Και ας μην ξέρει τι εχει η μπάλα μέσα…
Γιατί ελπίζουν ότι με αυτό  τον τρόπο θα πουλήσουν κανένα φυλλαράκι παρά πάνω, η θα έχουν  τηλεθέαση.
Αυτό δεν είπε ο Κακέτσης την περασμένη Δευτέρα στον Θωμαίδη;
«Εγώ θα σου κάνω νούμερα και θα σου ανεβάσω την εκπομπή»
 «Παραμυθιάζονται» μόνοι τους και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη και αυτούς τους λίγους που αντέχουν πλέον να  δίνουν 1.30 ευρώ κάθε πρωί.
Προσπαθούν όλοι να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, χλευάζοντας τον Ολυμπιακό.

Άντε χαθείτε σιχάματα όλοι!

3 σχόλια:

  1. Ας ξεκινήσουμε Κώστα από τις ... σπουδές των σύγχρονων ΑΡΔ για να περάσουμε στον τρόπο, με τον οποίον προσελήφθησαν στα ΜΜΕ, στα οποία δημοσιογραφούν (;) και να καταλήξουμε στο πόσο ανεξάρτητα ασκούν το λειτούργημά (;) τους από τις επιθυμίες του εργοδότη τους.
    ΥΓ: Θα ασχοληθεί επιτέλους η δικαιοσύνη με τους φορείς της ηθικής αυτουργίας της γηπεδικής βίας; Γιατί με τους ίδιους τους ηθικούς αυτουργούς δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το ασχημο Κωστα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να το σταματησει ολο αυτο το παραμυθι και παροτι εδω και 15 χρονια λενε τα ιδια και τα ιδια και παροτι εχουν ξεφτυλιστει συνεχιζουν ακαθεκτοι

      Διαγραφή