4/10/11

Το μήνυμα του Μαρινάκη με το πριμ


Μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και να ανακοινώσει το πριμ για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και σαν επιβράβευση για την καλή εμφάνιση με την Αρσεναλ.
Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, για ότι αφορά την συνέχεια, αλλά και το τι περιμένει από τα παιχνίδια που ακολουθουν.
Τέτοιες εποχές και σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα στην Ελλάδα και φυσικά το ποδόσφαιρο, ο Μαρινάκης, έδωσε πριμ για μια καλή  εμφάνιση με την Αρσεναλ και την νίκη επί του ΠΑΟΚ.
Υπερβολή; Μπορεί, γιατί δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου. Και όμως ο ενθουσιασμός του είναι τόσο μεγάλος, που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Δεν το έκανε για τις εντυπώσεις, αλλά γιατί πραγματικά θέλει αυτόν τον καιρό να δώσει ένα κίνητρο παραπάνω στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα εν όψη της δύσκολης συνέχειας, αφού ακολουθουν τα ματς με την ΑΕΚ , τον ΟΦΗ, αλλά και αυτά με τον Άρη στο Χαριλάου και τον Παναθηναϊκό σε πέντε εβδομάδες.
Φυσικά και τα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους στον Ολυμπιακό, έστω και αν οι με τις δυο πρώτες ήττες, με Μαρσέιγ και Αρσεναλ, οι πιθανότητες για διάκριση έχουν μειωθεί αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου