8/10/11

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΦΑΝΗΣ


Ανέκαθεν  ο  Φάνης Γκέκας, ήταν στην επικαιρότητα και ένας από τους παίκτες που εδώ και δυο, τρία χρόνια το όνομα ακουγόταν για τον Ολυμπιακό.
Έλληνας , σε καλή ηλικία και φυσικά ένας γνήσιος γκολτζής, που ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του. Κάτι που το απέδειξε για άλλη μια φορά και στο παιχνίδι με την Κροατία.
Ήταν , είναι και θα είναι μια ενδιαφέρουσα  περίπτωση ο Έλληνας επιθετικός της Αιντραχτ και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι, στα πλαίσια της Ελληνοποίησης που θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό να το  κοιτάξουν με ενδιαφέρον.
Άσχημα θα ήταν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και με δεδομένη την επιστροφή του Μήτρογλου και  να αποτελέσουν  ένα ικανότατο επιθετικό δίδυμο;
Πάντως η εμφάνιση του Γκέκα στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής μας με την Κροατία και το γκολ που πέτυχε δεν πέρασαν απαρατήρητα και το όνομα του άρχισε πάλι να κυκλοφορεί, έστω και αν ακόμα είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις και σχέδια.
Άλλωστε ούτε στην Αιντραχτ κάνουν σαν τρελοί,  για να τον κρατήσουν ,αλλά και ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Και ακόμα περισσότερες φορές έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει ο Ολυμπιακό και θεώρει τους ερυθρόλευκους την καλύτερη του επιλογή, για επιστροφή στα πάτρια εδάφη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου