27/10/11

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ Σ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ....



Έζησε τον Ολυμπιακό από την πρώτη κιόλας μέρα της ίδρυσής του. Φόρεσε την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα, και πορεύτηκε μαζί της, κυριολεκτικά έναν αιώνα! Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος δεν είναι πια ανάμεσά μας. Αποφάσισε να κάνει το μεγάλο ταξίδι για να βρει τα αδέρφια του, τους φίλους του, τους παλιούς του συμπαίκτες, τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7. Όλοι μαζί θα βλέπουν τον Ολυμπιακό από ψιλά και θα πανηγυρίζουν τις μελλοντικές νίκες, τις μελλοντικές κούπες.
Το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Λεωνίδα Ανδριανόπουλο είπε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Διοίκηση, προπονητές, αθλητές, φίλαθλοι βρέθηκαν στην Αγία Τριάδα του Πειραιά για να τον αποχαιρετήσουν.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην μεγαλομέτοχος Σωκράτης Κόκκαλης, με τον γιο του Πέτρο, όπως και με τον Σωκράτη junior νυν Α' αντιπρόεδρο, ο πρώην πρόεδρος Σταύρος Νταϊφάς, ο επίτιμος πρόεδρος του ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης.
Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρέστησαν οι Γιάννης Μώραλης, Τάσος Μητρόπουλος και Κούλης Δουρέκας, καθώς και οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Βασίλης Τοροσίδης, Αριέλ Ιμπαφγάσα, Όλαφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοδέστο, Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Ποτουρίδης.
Από το τμήμα πόλο παραβρέθηκαν οι Μπλάνης, Δεληγιάννης, Σχίζας, ενώ από το βόλει οι Ανδρεάδης και Φιλίποφ. Επίσης, παρέστησαν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης και η βουλευτής Φάνη Πάλλη Πετραλιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου