5/10/11

ΤΟ ΕΞΤΡΑ ...ΠΡΙΜ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ


Οι τελευταίες εμφανίσεις του Βασίλη Τοροσίδη δεν έχουν ενθουσιάσει μόνο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και αυτό το έδειξε στα τρία τελευταία παιχνίδια με τον Εργοτέλη την Αρσεναλ και με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και δείχνει να έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό του αυτό.

Είναι σε καλή ψυχολογία σε αντίθεση με πριν από δυο τρεις μήνες, αφού περίμενε να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του στο εξωτερικό, κάτι που δεν συνέβη τελικά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένη να επιβραβεύσει τον παίκτη, με μια κίνηση, κάνοντας του επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2013.
Όπως είναι γνωστό ο παίκτης είχε συναντηθεί πριν από το καλοκαίρι με τον Μαρινάκη και είχαν μια πρώτη συζήτηση για το θέμα αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο «Τορο» δεν παίρνει τα χρήματα που αξίζει με βάση την προσφορά του, αλλά και την παρουσία του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν πίεσε καταστάσεις, ούτε και έχει την διάθεση να το κάνει αυτό, γιατί ξέρει ότι ο Μαρινάκης είναι δίκαιος και θα τον ανταμείψει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τον διεθνή παίκτη και θα συζητήσουν το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους , έτσι ώστε ο παίκτης να είναι ευχαριστημένος.
Αλλά και με αυτόν τον τρόπο θα του δείξει το πόσο υπολογίζει στην ομάδα, αφού είναι το παρόν και το μέλλον και γι’ αυτό άλλωστε έχει επιλεγεί και αρχηγός.
Όσο για το θέμα της μεταγραφής του στο εξωτερικό, ο Τοροσίδης είναι ξεκάθαρος και επιμένει σε αυτά που έχει πει εδώ και καιρό. Αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα το συζητήσει. Τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει για να δοκιμάσει την τύχη του σε μια μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα, αφού όπως λέει για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει κάτι το εξαιρετικό.
Εν πάσει περίπτωση το θέμα είναι ότι για τον Ολυμπιακό το φορμάρισμα του Τοροσίδη ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και όπως φάνηκε από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει ανάγκη τον καλό Τοροσίδη, που εξελίσσεται σε ηγέτη και ένα αρχηγό με τα όλα του…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου