19/10/11

Ερνέστο Βαλβέρδε "Δυσκολο και ανοιχτο ματς"


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ντόρτμουντ, αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα από την Γερμανία και τόνισε:
«Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θα είναι δύσκολο το έργο μας, Μου αρέσει το πνεύμα του πρωταθλητή που έχει. Παίζει και με τους έντεκα παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Ρισκάρει και παίζει πολύ ψηλά. Θα είναι ένα παιχνίδι με δυνατό ρυθμό, θα πιέσει ψηλά και ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση».
Σε ερώτηση για το πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, δεν έδειξε διατεθειμένος να ανοίξει  τα χαρτιά του λέγοντας: «Δεν πρόκειται να πούμε εδώ, να ανακοινώσουμε στον προπονητή της Ντόρτμουντ τι θα κάνουμε στο ματς! Η πρόβλεψη μας είναι ότι το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ παίζει γρήγορα και αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει το ίδιο. Και γιʼ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.
Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και παλεύουμε με το χρόνο. Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας 18 ή 19 παίκτες. Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε άλλους».
Ενώ όσον αφορά για τους παίκτες της Ντόρτμουντ που ξεχωρίζει, είπε: «Ο Γκότσε είναι παίκτης με ξεχωριστά προσόντα, πολύ δυνατός. Μπορώ να πω πολλά ονόματα, όπως ο Λεβαντόφσκι. Αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι το πνεύμα των παικτών και η λογική που μπαίνουν από το πρώτο λεπτό.
Πιστεύουμε ότι στα ματς με Άρσεναλ και Μαρσέιγ η Ντόρτμουντ στάθηκε άτυχη, έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω σε αυτά τα ματς από τον ένα βαθμό. Εμείς, γνωρίζοντας ότι το ματς θα είναι δύσκολο και πολύ ανοιχτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου