10/10/11

Τα δυσκολα τωρα αρχίζουν για τον Ολυμπιακο

Στα… βαθιά αναμένεται να πέσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από το ερχόμενο Σάββατο και μετά, καθώς έχουν να ανέβουν έναν… αγωνιστικό Γολγοθά. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έπειτα από τη διακοπή μιας εβδομάδας για τους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά παιχνίδια του EURO 2012, καλούνται έως το εντός έδρας ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό να δώσουν έξι πολύ δυνατά ματς.
Αρχή γενομένης από τον αγώνα του ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο (15/10), όταν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΚ, του Νίκου Κωστένογλου πλέον. Αυτό παρεμπιπτόντως θα είναι το δεύτερο σερί ντέρμπι για το συγκρότημα του Βαλβέρδε μετά τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Επειτα ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί σε έναν αγώνα «ζωής ή θανάτου» για τη συνέχειά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα, στις 19 Οκτωβρίου, για την τρίτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στις 23 του μήνα οι Πειραιώτες αγωνίζονται και πάλι για το πρωτάθλημα, μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», όμως εντός λεκανοπεδίου. Οι πρωταθλητές θα δοκιμαστούν στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, σε ένα γήπεδο που πάντα κρύβει δυσκολίες για τους Ερυθρόλευκους. Στη συνέχεια θα φιλοξενήσουν την 29η Οκτωβρίου σε ένα «must win» παιχνίδι τον ΟΦΗ, πριν από το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών στη Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμουντ.
Πάντως, πριν από το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό και το τέλος του «βαρύ» προγράμματος για τους Ερυθρόλευκους, θα ταξιδέψουν εκ νέου εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να κοντραριστούν με τον Αρη του Σάκη Τσιώλη (στις 05/11) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρόβα τζενεράλε τους εν όψει του παιχνιδιού με τους Πράσινους.
Καταλαβαίνουμε δηλαδή πως η σημερινή επιστροφή των Πειραιωτών στις προπονήσεις τούς επιφυλάσσει ένα πολύ μεγάλο «βουνό» από δύσκολους και συνάμα σημαντικούς για τη συνέχεια αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

15/10/2011 AEΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19/10/2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
23/10/2011 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
29/10/2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
01/11/2011 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
05/11/2011 ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19/11/2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου