28/4/10

«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ»...ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ



* ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ της Λυον. «Είναι δύσκολο να καταστρώσουν ένα σχέδιο ίδιο με αυτό της Λυον και σε βάθος χρόνου να είναι κερδισμένοι;». Την απορία εξέφρασε ο Γιώργος Κοκκαλάκης σε συζήτηση που είχαμε και φυσικά έστειλε το μήνυμα για το πως θα μπορούσε να κινηθεί ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια.
Μπορεί; Αυτό είναι το θέμα.

* Η ΑΛΉΘΕΙΑ είναι ότι στον Ολυμπιακό τον φοβούνται τον Ντουντου και το κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τώρα που η ομάδα τον έχει ανάγκη. Οι φοβίες υπάρχουν ακόμα και το ξεκίνημα σε ένα παιχνίδι όπως το αποψινό είναι δύσκολο.
Θα βάλει τα πόδια του στην φωτιά;

* ΔΕΝ ΕΧΕΙ ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο με τα τηλεοπτικά της νέας περιόδου και μπορεί να μην είναι σίγουρο ακόμα ότι η ΝΕΤ θα μεταδώσει τα παιγνίδια του Ολυμπιακού.
Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα διατηρηθεί η συμφωνία, αλλιώς κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους...

* ΔΕΝ άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αυτό που έκανε ο Βαλβέρδε και τις δηλώσεις στον Ισπανικό τύπο. Γενικά δεν αρέσουν στην διοίκηση οι «διαρροές», αλλά δεν αλλάζει και πολλά πράγματα.
Γιατί οι υποστηρικτές του Ισπανού είναι πολλοί, έστω και αν ο Κοκκαλης διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις.

* ΟΥΤΕ ένας , ούτε δυο, αλλά τρεις παίκτες από το παρελθόν έκαναν κρούση για επιστροφή στον Ολυμπιακό, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα , προκειμένου να κλείσουν την καριέρα τους.
Δύσκολο όμως είναι αυτό και οι πιθανότητες ελάχιστες...

* ΗΔΗ υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις στον κόσμο από την είδηση ότι σε περίπτωση που έρθει Φατιχ Τεριμ, θα φέρει μαζί του και Τούρκους ποδοσφαιριστές
Και το μήνυμα το πήραν στα γραφεία..

* ΕΝΑ από τα πρώτα πράγματα που θα συζητήσουν με τον νέο προπονητή είναι η διατήρηση του τιμ, αφού στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αλλάζουν γυμναστές συνέχεια.
Αλλά και όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εντάξει ένα βοηθό θα φέρει, αλλά, όχι αυτό το χάλι, όπως με τον Ζικο.

* Ο ΑΝΤΩΝΗΣ πάντως το είπε σε κάποιους στην τελευταία προπόνηση και πριν από την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.
«Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να βγούμε πρώτοι για να ηρεμήσουμε...»
Το κατάλαβαν κάποιοι αυτό;

* ΟΙ ΨΥΘΥΡΟΙ έχουν φτάσει στα αυτιά του Ντιόγο και του Λεονάρντο, ότι στην διοίκηση δεν θα έλεγαν όχι, αν ερχόταν καμία καλή πρόταση για τους δυο Βραζιλιάνος από το εξωτερικό.
Γιατί και για τους δυο υπάρχουν παράπονα από την προσφορά τους στην ομάδα, αλλά και τους συνεχείς τραυματισμούς

* ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑΝ στο «dorin» που ο Ολυμπιακός δεν θα πάει εφέτος εκεί για προ ετοιμασία. Ε φυσικά τόσα χρόνια του κόσμου τα χρήματα πήραν και αντι να κάνουν καλές τιμές, ήθελαν και αυξήσεις.
Καλά ήταν στο Σέεφελντ, αλλά και πολύ ακριβό το ξενοδοχείο.

* ΠΟΛΛΑ τα τηλεφωνήματα από Κύπρο μεριά σε παίκτες του Ολυμπιακού , των οποίων λήγουν τα συμβόλαια αυτό το καλοκαίρι.
Όμως την ίδια απάντηση δίνουν. Θα περιμένουν πρώτα τον Ολυμπιακό και μετά θα απαντήσουν. Έστω και αν τα λεφτά είναι πολλά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου