21/4/10

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ...


Σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι υπάρχει η περίπτωση, να συνεχίσει ο Ολυμπιακός και στην νεα περίοδο με προπονητή τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Είδηση που διαφέρει πολύ με τις σκέψεις που έχει ο κύριος Κόκκαλης για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ομάδας, έχει αποφασίσει να φέρει το καλοκαίρι ένα καλό προπονητή(δύσκολα δεν θα είναι ο Βαλβέρδε), που να μπορεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα και να φέρει και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Και αν περνάει αυτή την στιγμή το μήνυμα, για πιθανή παραμονή του Μπάντοβιτς, είναι απλά για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα εν όψη των αγώνων τον πλέι οφ που πλησιάζουν.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επαφές αρχικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αν υπάρξει η οποιαδήποτε διαφωνία, με άλλο ξένο προπονητή.

Όπως θεωρείται σίγουρο ότι στο Ρέντη θα παραμείνει και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, σαν συνεργάτης του νέου προπονητή.

Ο Κύριος Κόκκαλης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μπάντοβιτς και επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. Έσω και αν ο Σέρβος έχει πρόταση από άλλη Ελληνική ομάδα για να καθίσει στον πάγκο....




1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή