28/4/10

ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ...ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ


ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (2-0)

Με τον χειρότερο τροπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την περιπέτεια του στα πλέι οφ.
Γνώρισε την ήττα από τον ΑΡΗ, που με τα γκολ του Τζόνσον από το πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει την νίκη και να φέρει την απόγνωση στους «ερυθρόλευκους».
Και κακός,... αλλά και άτυχος ήταν ο Ολυμπιακός, που είχε δυο δοκάρια με τους Ραούλ Μπράβο στο 42 και του Νταρμισάιρ στο 52, αλλά για άλλη μια φορά φάνηκαν οι τεράστιες αδυναμίες αυτής της ομάδας.
Χωρίς αρχή και τέλος, με προβλήματα στην μεσαία γραμμή, χωρίς τον παίκτη που θα πάρει πρωτοβουλίες και θα φτιάξει παιχνίδι, αλλά και με έντονο επιθετικό πρόβλημα.
Και αν δεν ήταν ο Νικοπολίδης το παιχνίδι θα είχε τελειώσει νωρίτερα, αφού απέκρουσε πέναλτι του Κόκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Τίποτα περισσότερο από αυτά που είδαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής χρονιάς. Ένας Ολυμπιακός με προβλήματα σε όλες του τις γραμμές και ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν που παίζουν και γιατί.
Η κούραση ήταν εμφανής και δύσκολα μπορούσες να διακρίνεις κάποιον που να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, με την ψυχολογία κάτω από το μηδέν.
Και ο «Γολγοθάς» συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου