22/4/10

«ΣΤΗΜΕΝΗ».. ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ


ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΔΗΣΗ

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να βγάλουν την είδηση κατά την επίσκεψη του Αντώνη Νικοπολίδη στον πρώτο πολίτη της χώρας.
Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τον κύριο Κάρολο Παπούλία και τον τον βράβευσε και πολύς κόσμος περίμενε άτι θα μπορέσει μετά από αυτή την συνάντηση να μάθει αν ο Αντώνης θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο στον Ολυμπιακό, η θα δώσει τέλος αυτό το καλοκαίρι σε μια μεγάλη καριέρα.
Ο Αντώνης είναι έξυπνος και φυσικά ήξερε ότι θα διαρρεύσει ότι πει. Για αυτό και δεν απάντησε σε κανένα, για το τι έχει στο μυαλό του.
Η αλήθεια είναι αυτή που σας έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό. Ότι ο έχει αποφασίσει να παίξει για άλλο ένα χρόνο και στην συνέχεια να αποσυρθεί.
Μετά τα πλέι οφ θα ανακοινώσει και την απόφαση του στην διοίκηση του Ολυμπιακού, που θέλει την παραμονή του, παρα το γεγονός ότι η σκέψη είναι να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ
Όσο για τον Πάρντο ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Ραπιντ Βουκουρεστίου 300.000 ευρω για να κάνει χρήση της οψιον αγοράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου