22/4/10

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ. «ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΥΟΝ...»


Μεγάλες κουβέντες από τον Βασίλη Καραπιάλη για τον φετινό Ολυμπιακό.
Ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» παρακολουθώντας το παιχνίδι της Μπάγερν με την Λυον είπε
«Αν στον Ολυμπιακό είχαν σκεφτεί το καλοκαίρι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, στην θέση της Λυον και στους τέσσερις του Τσάμπιονς Λίγκ θα ήταν ο Ολυμπιακός. «Ακόμα και έτσι θα μπορούσε να είχε αποκλείσει την Μπορντό. Δυο πράγματα θέλεις και λίγο τύχη, σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και βλέπουμε τι γίνεται....»

2 σχόλια:

  1. Σωστός ο Bill. Να το πάω εγώ και λίγο πιο μακριά. Ολυμπιακός και Λυόν ξεκίνησαν ουσιαστικά από την ίδια αφετηρία, πριν από αρκετά χρόνια, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυόν σταθερά και με πρόγραμμα έφτασε στο σημείο να είναι πάντα μέσα στην 8άδα του Τσάμπιον Λιγκ και ταυτόχρονα να πουλάει, πανάκριβα, παίκτες. Στον Ολυμπιακό αντίθετα θεωρείται κάθε χρόνο επιτυχία να περνά από τη φάση των ομίλων στους 16.
    Η ψαλίδα μάλιστα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λυόν θα ανοίξει ακόμη περισσότερο. Γιατί δεν είναι μονάχα θέμα προγραμματισμού και τύχης που αναφέρει ο Bill. Είναι και θέμα που παίζει η κάθε ομάδα.
    Η Λυόν λοιπόν και η κάθε Λυόν παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα που ακόμη και ο τελευταίος "κλοτσάει" σωστά το τόπι. Ο Ολυμπιακός παίζει στη Σούπερ Λίγκα όπου, ούτε επενδύσεις γίνονται και το βασικότερο οι περισσότερες ομάδες είναι ψόφιες. Επίπεδου, Γ' Γαλλίας.
    Και όσο οι "επενδυτές" τσακώνονται για το ποιος θα ελέγξει τα κυκλώματα και δεν ενδιαφέρονται για τις όποιες ποδοσφαιρικές τους επενδύσεις, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει τίποτε περισσότερο και στην Ευρώπη.
    Και αν κάποια στιγμή η ομάδα φτάσει στους 8 ή στους 4 θα είναι η εξάιρεση που θα επιβεβαιώνει τον κανόνα.
    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΟΝΩ ΡΕ ΛΟΥΚΑ, ΑΠΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή