27/4/10

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ...


ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις συζητήσεις που είχαν γίνει πριν από λίγο καιρό , αλλά και την αναμονή στο θέμα περιμένοντας εξελίξεις.
Μιλώντας στη βασκική ιστοσελίδα «Deia.com», ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί κρούση για να αναλάβει την ομάδα το Μάρτιο, αλλά δεν ήθελε να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τη Βιγιαρεάλ.

«Ένας προπονητής δεν κάνει ποτέ σχέδια. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω», τόνισε ερωτηθείς για το μέλλον του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Στην Ελλάδα σάς θέλουν πολύ», είπε ο δημοσιογράφος στη συνέχεια και ο Βαλβέρδε τόνισε: «Πράγματι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάω μεσούσης της περιόδου, γιατί είχα φύγει από τη Βιγιαρεάλ το Φεβρουάριο και δεν ήθελα να αναλάβω άλλη ομάδα το Μάρτιο. Δεν έμοιαζε σωστό».
Είναι φανερό οτι ο Ισπανός παραμένει ο νούμερο ένα υποψήφιος γα να είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά, αλλά εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις 15 Μαΐου..

2 σχόλια:

  1. Kώστα, γνώμη μου είναι πως ο Ερνέστο δεν πρέπει να επιστρέψει...Πρώτον γιατί ίσως και πάλι διχαστεί ο κόσμος αλλά και γιατί η επιστροφή στα παλιά δείχνει έλλειψη εναλλακτικών της διοίκησης...Αν για έναν είμαι θετικός στην επιστροφή του, αυτός είναι ο Τάκης Λεμονής...
    Πάντως ό,τι κι αν γίνει, χρειαζόμαστε προπονητή με σχέδιο και δεσμεύσεις της διοίκησης για κάποιο πλάνο.Ακόμα κι αν δεν έχει διάθεση για πολλά λεφτά...Αρκεί να βγει κ να το πει...Να μην πιστεύει κ ο κόσμος σε μεγάλα ονόματα που στο τέλος δε θα έρθουν...
    Ας υπάρξει προγραμματισμός μπας κ επιστρέψει η υγεία στο τμήμα...

    Υ.Γ Τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως άνθρωπο θα τον έχω στην καρδιά μου όσο κ αν διαφωνώ σε πολλά πράγματα στη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή