27/4/10

«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ»...ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ


* ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είχε έρθει ήδη ο Ερνέστο και να ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά η αποζημίωση απο την Βιγιαρεάλ ήταν το εμπόδιο και όχι αυτό που είπε ότι θέλει λίγο καιρό να ηρεμήσει....

* «ΠΟΙΟΣ Αντριάνο ρε παιδιά. Δεν ήθελε να έρθει όταν ήταν ο Ζικο προπονητής και θέλει τώρα...». Το είπε άνθρωπος του Ολυμπιακού και δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε.

* ΕΧΕΙ δυο πολύ καλές προτάσεις ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για να αναλάβει ομάδες το καλοκαίρι, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, από κάποιο πόστο. Το θέλει ο πρόεδρος και το ξέρει και ο ίδιος.

* ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ρώτησαν τον Παρ Ζέτεμπεργκ από τον Ολυμπιακό, για κάποιο παίκτη από το Βέλγιο; Για τον ίδιο που είχε μιλήσει ο Σόλιντ την εποχή που ήταν στο πάγκο των «ερυθρόλευκων».

* Δεν ζήτησε απλά συγνώμη ο Αργεντινός Μεγάλη «κωλοτουμπα» έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, αλλά ο Μπάντοβιτς δεν αλλάζει άποψη και ξέρει ότι είναι μια τελειωμένη ιστορία.

* ΕΧΕΙ μαζευτεί πολύ ο Ντιόγκο τον τελευταίο καιρό και πολύ δύσκολα τον βλέπει κανείς σε παραλιακές καφετέριες. Δεν το παρασύρει και ο ... άλλος, αλλά άκουσε και κάποιες μουρμούρες από φίλους του Ολυμπιακού που τον συναντούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου