26/4/10

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη θα έχουν την ευκαιρία οι κάτοχοι των διαρκείας να παίρνουν τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ του Παρισιού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός , εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί τους τρόπους διάθεσης και καλά θα κάνουν όλοι να πάρουν τα "μαγικά χαρτάκια" τα οποία τους αντιστοιχούν

"Η Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη 27/4 στις 09.30 μέχρι και την Πέμπτη 29/4 στις 19.30 θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ τα εισιτήρια του Final Four στο Παρίσι σε όσους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται εισιτήριο και έχουν ειδοποιηθεί είτε τηλεφωνικά είτε με γραπτό μήνυμα και έχουν πραγματοποιήσει την εξόφληση του εισιτηρίου τους.

Όσοι κάτοχοι διαρκείας έχουν ειδοποιηθεί ότι δικαιούνται εισιτήριο και δεν έχουν εξοφλήσει το εισιτήριο τους μέχρι την Παρασκευή 23/4 το δικαίωμα τους έπαψε να ισχύει και το εισιτήριο αυτό κατανεμήθηκε σε επόμενους δικαιούχους. Επίσης, σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων και ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια μετά το τέλος της προθεσμίας, μετά δηλ. την Πέμπτη 29/4/2010.

Κάθε φίλαθλος που θα προσέρχεται στα γραφεία της ΚΑΕ για να παραλάβει αυτοπροσώπως το εισιτήριο του είναι υποχρεωμένος να δίνει στη Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, να έχει μαζί του το Διαβατήριο ή την Ταυτότητα του, τρόπος μετάβασης στο Παρίσι (ημέρα και ώρα αναχώρησης και επιστροφής και μέσο μετάβασης), τόπο διαμονής στο Παρίσι και τρόπο μετάβασης στο γήπεδο. Χωρίς την πλήρη ενημέρωση της ΚΑΕ για τα παρακάτω στοιχεία δεν θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του. Τα παραπάνω στοιχεία έχουν ζητηθεί από την Γαλλική Αστυνομία από όλες τις ομάδες και έχουν ως κύριο στόχο την ασφαλή μετάβαση και διαμονή όλων των φιλάθλων όλων των ομάδων του Final Four.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπακού θα παραλάβουν μαζί με το εισιτήριο τους ένα μοναδικό συλλεκτικό t-shirt της ομάδας καθώς και ένα φυλλάδιο με τους Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν την ομάδα και να προμηθευτούν εισιτήριο για το Παρίσι. Δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων ήταν εξαιρετικά περιορισμένος σε σχέση με τη ζήτηση που υπήρξε. Η ΚΑΕ πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διευκόλυνση όλων των φιλάθλων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου