29/4/10

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ!


ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Ξέσπασμα του Γρηγόρη Γεωργάτου.
Ο πρώην «ερυθρόλευκος» πάικτης δεν άντεξε το χθεσινό «στραπάτσο» και ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής»,ο Γεωργάτος, ζήτησε να απομακρυνθούν όσοι κάνουν κακό στους «ερυθρόλευκους», ενώ άσκησε και «δριμύ κατηγορώ» σε μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γεωργάτος στο προφίλ του:

«Διάλυση! Έτσι τον κάνανε οι τσατσορουφιάνοι που είναι μέσα και δουλεύουν! Όσο για του χρόνου, μία από τα ίδια και χειρότερα!!! Ψεύτες, όλοι σας, βολεμένοι! Ανύπαρκτοι!!! Το ξύλο έρχεται, όμως, όχι να το τρώμε εμείς και όσοι ήταν, που κάναμε δύο ήττες το χρόνο και μας γαμ…!

Όταν είμαστε στις επάλξεις της πρώτης γραμμής, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μέχρι και πρόεδροι, δεν μετράει τι έχουμε κάνει, αλλά τι κάνουμε συνέχεια! Άρα στα καλά και στα άσχημα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα. Άμα φύγουμε από την πρώτη γραμμή, ναι, τότε θα αποθεώνεσαι για ό,τι έκανες!!!

Και κάτι τελευταίο. Το ’95-’96, τα άλλαξε όλα μέσα στην ομάδα και τα αποτελέσματα τα είδαμε για μια 12ετία! Αν δεν τα αλλάξει όλα και δεν καθαρίσει παίκτες και πρόσωπα, βλέπω χειρότερα κι απ’ τα πέτρινα χρόνια»!

1 σχόλιο:

  1. νομιζω πως η τελευταια παραγραφος που εγραψε ο γεωργατος,ειναι ο,τι πιο σωστο εχω ακουσει αυτο τον καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή