22/4/10

«ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ» ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΥΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΣΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Εντάξει προέχουν τα παιχνίδια για τα πλει οφ και εκεί είναι επικεντρωμένο το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και κάποιες διερευνητικές κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος και θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός
Και για τον Γκοβού είναι αλήθεια ότι στον Ολυμπιακό, ψάχνουν να δουν αν ο μεγάλος άσος της Λυον είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για άλλο ενα μεγάλο άνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Και αυτός ειναι ο Γκούτι της Ρεάλ, που φεύγει το καλοκαίρι από την Μαδρίτη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ισπανός άσος είναι έτοιμος να πάει στο Κατάρ, όπου το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έλεγε όχι μια καλή πρόταση από Ευρωπαϊκή ομάδα.
Την ψάχνουν στον Ολυμπιακό για τον μέσο της Ρεάλ και μάλιστα οι πληροφορίες λένε, ότι ο «σύνδεσμος» είναι ο Ραούλ Μπράβο.
Σπουδαίος ποδοσφαιριστής Ο Γκούτι, που βρίσκεται στα 33 του χρόνια και θεωρείτε σίγουρο ότι η καριέρα του στην Γκούτι θα πάρει τέλος αυτό το καλοκαίρι, αφού άλλωστε μένει και ελεύθερος
Στον Ολυμπιακό δείχνουν την διάθεση για μια καλή μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, αλλά με παίκτη που μένει ελεύθερος και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουν περιπτώσεις ανάλογες το Γκοβού και του Γκούτι.
Πάντως να διευκρινίσουμε ότι απλά σκέψεις είναι αυτές και δεν έχει γίνει καμία πρόταση.
Όλα θα μπουν στην τελική ευθεία μετά τα παιχνίδια των πλέι οφ που ολοκληρώνονται στις 15 Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου