30/4/10

ΝΤΟΥΝΤΟΥ «ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ...»


Μπορεί τα πράγματα να ειναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό, αλλα ο Ντουντού δείχνει αισιόδοξος για την συνέχρεια και στο προσωπικό του blog επεσήμανε ότι απομένουν πέντε "τελικοί", όπου η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο.

Ο Ντουντού ο οποίος επανεμφανίστηκε στο ματς με τον Άρη ύστερα από τετράμηνη αποχή λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, δηλώνει ότι το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βελτιωθεί η άσχημη εικόνα που επικρατεί στου Ρέντη.

Αναλυτικά, ο Ντουντού έγραψε: "Δυστυχώς ξεκινήσαμε άσχημα τα πλέι οφ. Δεν ήταν όπως θέλαμε. Δώσαμε στον Άρη την δυνατότητα να ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δίνεις χώρο για ευκαιρίες στον αντίπαλο. Πρέπει να βελτιωθούμε για να αξίζουμε κάτι περισσότερο.
Ήταν ένας αγώνας που είχαμε στα πρώτα λεπτά την ευκαιρία να σκοράρουμε, όμως όπως λέει το παλιό ρητό, στο ποδόσφαιρο όποιος δεν βάζει δέχεται.

Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Όπως πάντα λέω αυτά τα πέντε ματς που απομένουν πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως τελικούς. Τέλος, πρέπει να παρουσιαστούμε ως πραγματικός Θρύλος, και να έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.

Προσωπικά τώρα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στους αγώνες μετά από τέσσερις μήνες απραξίας.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα.

Μεγάλη αγκαλιά και τα ξαναλέμε στο επόμενο ποστ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου