21/4/10

«ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ....»


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Με κορυφαία ατάκα απάντησε ο Παναγιώτης Κελεσίδης στην ερώτηση, για το πως βλέπει τους γκολκίπερ στον Ολυμπιακό.
Τον ρωτήσαμε να μας πει την άποψη του για τον Νικοπολίδη και τους Πάρντο, Κόβατς και ο παλιός «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ απάντησε.
«Όλοι οι τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό βλέπουν το φάντασμα του Αντώνη. Εδώ και πέντε χρόνια πέρασαν πολλοί, αλλά όσο ξέρουν ότι υπάρχει ο Νικοπολίδης, ξέρουν ότι δεν έχουν και μέλλον. Και ο Κόβατς και ο Πάρντο είναι καλοί τερματοφύλακες, όπως και ο Σηφάκης που έπρεπε να κρατήσει ο Ολυμπιακός. Αλλά πάλι ο Αντώνης θα παίζει μέχρι να πάρει την απόφαση να σταματήσει. Και γνώμη μου είναι να μη το κάνει τώρα, αλλά να παίξει άλλο ένα χρόνο»
Ακόμα ο Κελεσίδης είπε
«Πάντως σιγά, σιγά θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν στον Ολυμπιακό για ένα έμπειρο τερματοφύλακα , γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει μετά την εποχή Νικοπολίδη...»

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με τον μέγιστο Κελεσίδη ότι ο Νικοπολίδης μπορεί και πρέπει να παίξει ακόμη μια χρονιά...Αλλά μετά χρειάζεται ένας ΕΜΠΕΙΡΟΣ τερματοφύλακας ίσως κ άνω των 30 που να έχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια αλλά και όρεξη ακόμα για να διακριθεί...Πάντως δύσκολα θα στεριώσει άπειρος τερματοφύλακας όσο καλός κ να είναι...Γιατί κ εμείς οι οπαδοί Κώστα, καλώς ή κακώς θα τον συγκρίνουμε με τον ανυπέρβλητο Νικοπολίδη...Όπως όλα τα επόμενα αριστερά χαφ(ελπίζουμε ο πρόεδρος να φέρει κάποιον επιτέλους) θα τα συγκρίνουμε με τον ΜΥΘΟ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος εισαι, αλλα θα κανει κακο να κάνουμε συγκρηση με τον Αντώνη, αλλα και με άλλους παλιους μεγάλους πάικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή