26/4/10

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΘΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα βόλεϊ γυναικών κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α1 γυναικών με αποτέλεσμα να έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι οφ, που ξεκινούν αύριο(Τρίτη 27/4) στις 18:00. Για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τίτλο παίζοντας με τον Παναθηναϊκό. Για να έχει βέβαια αντίκρυσμα το πλεονέκτημα έδρας τόσο αύριο όσο και στους υπόλοιπους αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό του Ρέντη, ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει εμπράκτως την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται το πρωί της Τρίτης από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας και από τις 15:30 από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο κλειστό του Μετς(20:00) και ο τρίτος το ερχόμενο Σάββατο στο Ρέντη χωρίς να έχει οριστεί ακόμη η ώρα έναρξής του.
Σήμερα στις 20:00 η ομάδα των ανδρών υποδέχεται στο Ρέντη τη Λαμία στο πλαίσιο του 3ου ημιτελικού και με νίκη θα προκριθεί στον τελικό όπου θα περιμένει την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Παναθηναϊκος - Αρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου