Ο Βασίλης Καραπιάλης «στάζει μέλι» για τον Σέρβο άσο και την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τη Δoξα
Η επιστροφή του Μαρκο Πάντελιτς στη βασική ενδεκάδα και τα δυο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, δεν μπορεί παρά να είναι το θέμα συζήτησης. Ο Σέρβος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι παραμένει πολύτιμη μονάδα και ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο γκολ, έστω και αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει ότι τον έχει σε προτεραιότητα στις επιλογές του.
 Έχει πολλούς φαν Σέρβος άσος, ακόμα και σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και σε ονόματα με ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως είναι ο Βασίλης Καραπιάλης. Ο παλαίμαχος άσος κατά καιρούς έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο και έχει εκφράσει την προσωπική επιθυμία για μεγαλύτερη συμμετοχή του στην ενδεκάδα.
 «Πάντελιτς είναι αυτός και δεν μπορούμε να μην τον υπολογίζουμε», είναι οι πρώτες λέξεις του Καραπιάλη, και η αρχική του τοποθέτηση παρουσιάζει ενδιαφέρον
 «Δεν χρειαζόταν το παιχνίδι με τη Δόξα για να διαπιστώσουμε ότι ο Πάντελιτς είναι ο παίκτης, που έχει το γκολ και μπορεί να σου δώσει λύσεις. Φυσικά και ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα για τον χρόνο συμμετοχής του κάθε παίκτη, αλλά γι’ άλλη μια φορά ο Μάρκο απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Και την στιγμή μάλιστα που φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες δείχνουν σημάδια κούρασης και θα πρέπει να ξεκουραστούν»
 - Καλά δεν χρειάζεται να αποδείξει ο Πάντελιτς ποιος είναι. Τα διαπιστευτήρια του τα έχει δείξει εδώ και χρόνια.
 «Σαφώς και δεν έχει να αποδείξει τίποτα, γιατί είναι ένας παίκτης με μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο και σπουδαία καριέρα. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παρά το γεγονός πως είναι μεγάλο όνομα δείχνει επαγγελματισμό και όποτε του ζητηθεί δηλώνει παρών. Δεν είναι τόσο απλό πράγμα και δεν είναι εύκολο να είσαι στον πάγκο. Και όμως ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Και όποτε παίζει τα δίνει όλα. Τον είδα με την διάθεση και πάθος έτρεχε στο παιχνίδι με την Δόξα και μου προκάλεσε εντύπωση. Το έχει το γκολ και μπορεί να σου δώσει λύσεις, ιδιαίτερα σε τέτοια παιχνίδια στο “Καραϊσκάκη” με μικρές ομάδες που παίζουν κλειστά»
 - Σωστή η επιλογή του Βαλβέρδε να διαχειριστεί κάπως διαφορετικά το ρόστερ, βλέποντας κάποιους παίκτες να είναι κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια;
 «Φυσικά και είναι σωστή και νομίζω ότι και ο ίδιος το έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Είναι πολλά τα ματς αυτή την εποχή για τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, που πρέπει να δίνεις κάτι παραπάνω. Είδαμε στο ματς με την Δοξα ότι η φρεσκάδα κάποιων παικτών βοήθησε και την έχει ανάγκη η ομάδα»
 - Πιστεύεις ότι κάποιοι παίκτες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Ευρώπης;
«Όχι, δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα. Ξέρω καλά την ψυχολογία του παίκτη που παίζει σ’ αυτή την ομάδα. Δηλαδή τι δεν ήθελαν να κερδίσουν τον Αστέρα; Απλά, νομίζω ότι είναι δύσκολο να παίζεις καλά σε συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο κυρίως. Δεν είναι αδιαφορίας , αλλά θέμα νοοτροπίας»