20/12/11

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ






Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα «έχωσε» για τα καλα  στον  Περικλή Βασιλάκη στο περιθώριο της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης του Ολυμπιακού στο Ledra Marriott.

Ο λόγος της επίθεσης ήταν οι αναφορές του πρώην διαιτητή και νυν κριτικού της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στην διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα και στο δήθεν πέναλτι που έκανε ο Μπάλαζ Μέγιερι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αναρωτήθηκε αν είναι γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού ο εν λόγω και έλεγε τέτοια πράγματα για ένα πέναλτι φάντασμα.

Τα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού

«Ο κύριος Βασιλάκης είδε ένα πέναλτι φάντασμα. Με αυτά που λέει πυροδοτεί το ποδόσφαιρο, ενώ είπε και στους διαιτητές να προσέχουν τον Λέτο γιατί άφησε να εννοηθεί ότι είναι λεπτεπίλεπτος παίκτης και τέτοια πράγματα. Ούτε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού να ήταν ο Βασιλάκης και να τα έλεγε αυτά τα πράγματα.

Το μόνο που έχω να του υπενθυμίσω σε ένα ματς που διαιτήτευσε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό που δεν έδωσε τρία πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού και ο Βουλινός, ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είχε βάλει τη φωτογραφία του στα αποδυτήρια της Τούμπας για δύο χρόνια και από κάτω είχε μια ωραία λεζάντα.

Δεν θα σας πω τι έγραφε ακριβώς. Ας ψάξετε να το μάθετε. Ας αφήσει ο κύριος Βασιλάκης όλα τα άλλα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία, γιατί κάνει κακό και στους νέους διαιτητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου