25/12/11

Όλη η αλήθεια για τον Βιειρίνια







Τελικά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό αυτό που βιώνουμε κάθε μεταγραφική περίοδο και τα ονόματα που αραδιάζουν κάποιοι. Ήθελα να ήξερα δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν; Ήθελα να ήξερα τόσο αφελή περνάνε τον κόσμο του Ολυμπιακού;Πασάρουν ένα όνομα για να πουλήσουν φύλλα και να δημιουργούν προσδοκίες, από την στιγμή που ξέρουν ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Βιερίνια και τα δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακού.
Δεν ήταν ανάγκη να βγάλει επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ για να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι οι πρωταθλητές δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη.
Το έχω πει και άλλες φορές, ότι ο Μαρινάκης δεν είναι τόσο αφελής να «ανοίξει πόλεμο» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να μπει σε αυτή την διαδικασία. Ούτε και να δώσει τρέλα λεφτά για τον πραγματικά αξιόλογο Πορτογάλο παίκτη, ίσως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ποιο ποιοτικό.
Η δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει; Έστω και αν οι προθέσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι σαφής να πουλήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλά και αυτοί θέλουν να τον  δώσουν με  μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και όχι στον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζουν και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.
Ποια είναι η αλήθεια. Διάφοροι στη «γύρα» διαρρέουν τέτοια σενάρια αν και ξέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Βιερινία. Ούτε και ο Μαρινάκης να πετάξει τρελά λεφτά για τον παίκτη.
Φυσικά και ο Βαλβέρδε κάνει σαν τρελός για τον παίκτη και τον έχει σε μεγάλη  εκτίμηση, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
«Ιστορία με Δράκους»… είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει, η έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου