28/12/11

Mε Ντιόγκο έκλεισαν οι θέσεις των ξένων








Εχει κοινοτικό διαβατήριο ο Καμενί, που είναι η μεγάλη επιθυμία του Βαλβέρδε



Η προσθήκη του Λουίς Ντιόγκο στο ρόστερ του Ολυμπιακού μπορεί να δίνει κάποιες επιπρόσθετες λύσεις στον Βαλβέρδε, όμως δημιουργεί και ένα πρόβλημα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την συμπλήρωση της λίστας των ξένων, αφού ήδη υπάρχουν οι Πάντελιτς, Μακούν, Φέισα και Μόνχε, οπότε οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν την ευχέρεια να κάνουν μεταγραφή μη κοινοτικού παίκτη τον Ιανουάριο.
Το πρόβλημα θα πάρει «σάρκα και οστά», όταν οι Πειραιώτες θα πρέπει να παραδώσουν στην ΟΥΕΦΑ την λίστα με τους 22 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέχρι τότε βέβαια υπάρχει χρόνος και πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του Λιούμπομιρ Φέισα. Αν ο Σέρβος είναι έτοιμος για αγωνιστική δράση μέχρι τότε, θα διατηρήσει την θέση του. Αν όχι, τότε πιθανότατα την θέση του Φέισα στην λίστα της Ουέφα θα πάρει ο Ντιόγκο.
Πάντως σε ότι αφορά την περίπτωση του Καμενί, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ο Καμερουνέζος διεθνής έχει κοινοτικό διαβατήριο και έτσι ο  Ολυμπιακός  μπορεί να τον αποκτήσει. Κάτι που δείχνει πολύ πιθανό, όχι μόνο γιατί το γράφουν και επιμένουν οι Ισπανοί, αλλά και γιατί είναι η επιθυμία του Ισπανού τεχνικού των Ερυθρολεύκων. Τον ξέρει καλά τον συγκεκριμένο παίκτη και τον έχει σε εκτίμηση, αφού έχει συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν και στην Εσπανιόλ. Ο Ερνέστο πιστεύει ότι είναι η καλύτερη λύση, αλλά οριστική απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη και την νέα συνάντηση που θα έχουν  πρόεδρος και  προπονητής. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει για την απόκτηση του Καμενί, χωρίς όμως να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο και επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου