25/12/11

Στο προσκήνιο και πάλι ο Καμενί

   Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης με τον Κοστάνσο και ξαφνική αλλαγή πλεύσης στο θέμα γκολκίπερ


Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Κάρλος Καμενί, καθώς φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση γκολκίπερ, με τον Αφρικανό να είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία του Βαλβέρδε και στο θέμα μπορεί να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι στη διοίκηση του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Φράνκο Κοστάνσο, αφού βλέπουν ότι δεν είναι διατεθειμένος να σπάσει το συμβόλαιο του και ζητάει όλα τα χρήματα που έχει να λαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είναι έντονα ενοχλημένος από την στάση του Αργεντινού, που δείχνει ανένδοτος και «κάθεται» πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του. Έτσι, σε πείσμα της τακτικής του Αργεντινού, στο Λιμάνι ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ, που θα πλαισιώσει τους Μέγερι και Κοστάντσο και αυτός πιθανότατα θα είναι ο Αφρικανός, μια περίπτωση αρκετά εφικτή, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Αντρέας Ιζακσον, που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, δεν φαίνεται να προχωράει αφού ο Σουηδός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που φρενάρει την υπόθεση. Ο εμπειρος πορτιέρο έχει αγωνιστεί με την Αϊντχόφεν στο Γιουροπα, άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση. Φυσικά στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να στηρίζουν τον Μέγερι, και γενικά υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εξέλιξη του και τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλουν να έχουν ένα ακόμα καλό τερματοφύλακα, ώστε να συνθέσουν ένα καλό δίδυμο και να υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση τραυματισμού. Γι’ αυτό και η απόφαση φαίνεται να είναι οριστική ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποκτηθεί γκολκίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου