29/12/11

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ξεχωριστες  στιγμές χαράς, ελπίδας και κουράγιου για την περιπέτειά τους, πρόσφερε σήμερα ο Ολυμπιακός στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Αγία Σοφία.

Μέλη της διοίκησης και στελέχη της ομάδας, ο προπονητής της και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παίδων, μοίρασαν αυτόγραφα και έκαναν πολλά δώρα στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα.
Μια επίσκεψη με μεγάλη σημασία, καθώς εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο ενισχυτικό για την ψυχολογία και την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους και να μοιραστούν κάποιες στιγμές ευτυχίας μαζί
Από την ΠΑΕ ήταν οι Σ. Θεοδωρίδης, Μώραλης, Μητρόπουλος, Δουρέκας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πολύ συγκινημένος και σχεδόν όλο το ρόστερ της ομάδας, καθώς έλειπε μόνον ο Κοστάντσο που φανερά πλέον αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό.
Βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ιμπαγάσα, Χολεμπας, Μέγιερι, Φέισα, Γέστε, Ποτουρίδης, Μόνχε, Ορμπάιθ, Μακούν, Μοντέστο, Αμπντούν, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Φουστέρ, Μαρκάνο, Μιραλάς, Τζιμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου