5/12/11

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ






Κάποιες κουβέντες του Βασίλη Τοροσίδη, ήταν αυτές που κράτησα από την σημερινή συνέντευξη Τύπου. Και αυτές δεν έχουν να κάνουν με τα τετριμμένα, ότι δηλαδή πάμε για την νίκη, είναι ένα δύσκολο ματς και κάποια από αυτά που ακούμε συχνά.
Έχει να κάνει με την φιλοσοφία που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αρχηγός, ήταν ειλικρινής και αυθόρμητος
« Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση και δεν μπορούμε να την κρίνουμε. Το βλέπεις διαφορετικά. Όχι ότι το πρωτάθλημα το μειώνουμε αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ το βλέπεις αλλιώς»
Επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι παίκτες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Ευρωπαϊκά παιχνίδια, η αλήθεια είναι μια και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.
Δεν λέω ότι αδιαφορούν για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά η μεγάλη πρόκληση είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Για όλους. Ακόμα και για το σύλλογο και ας ακούμε ότι «πρώτα μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα»…
Και η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού θα φανεί μόλις τελειώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ρίξει πραγματικά το βάρος στο Ελληνικό  πρωτάθλημα.
Τα υπόλοιπα αυριο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου