13/12/11

"Πέναλτι αυτοι, γκολ εμεις"....

Για άλλη μια Κυριακή ένα ακόμα πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό γίνεται θέμα συζήτησης και η δυσαρέσκεια στην διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έντονη. Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη πολύ ενδιαφέρουσα από το στόμα του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο αντιπρόεδρος της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, αλλά και εμφανίζεται σίγουρος για τον Ολυμπιακό και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Έχει παραγίνει αυτή η ιστορία με τον Παναθηναϊκό και τα πέναλτι που του δίνουν με σχετική ευκολία και μάλιστα σε καθοριστικές στιγμές. Το ίδιο έργο είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν αυτή η φάση είχε γίνει με τον Μιραλάς θα του είχαν δείξει κιτρίνη κάρτα για θέατρο. Αυτό που συμβαίνει με τον Λέτο είναι πρωτοφανές».

-Το θέμα της διαιτησίας συνεχίζει να προκαλεί και να δημιουργεί μόνιμα ένα πρόβλημα. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;

«Εμείς το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια. Το μόνο που θέλουμε είναι διαιτησία 50-50 και να σταματήσει αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και βλέπει τι συμβαίνει. Τελικά αυτή η ιστορία έχει εξελιχθεί σε αστεία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει στην ΕΠΟ να δούνε τι συμβαίνει, γιατί έτσι προκαλούν. Ότι και να γίνει στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει όμως και μια άλλη απάντηση και αυτή θα δίνουμε εμείς. Πέναλτι αυτοί, γκολ εμείς! Είδαμε τι μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα και πως κερδίζει τα παιχνίδια. Ευχαριστιέται ο κόσμος να βλέπει μπάλα και καλούς παίκτες καλούς να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο».

- Και όλα αυτά την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τρομερά προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες.

«Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να αντέξει τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες παικτών και μάλιστα για μεγάλο διάστημα και σε εποχή που τα παιχνίδια είναι πολλά και δύσκολα. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ήμουν προβληματισμένος για το πόσο μπορεί να αντέξει η ομάδα. Όμως δείχνουν χαρακτήρα τα παιδιά και αυτοί που παίζουν καλύπτουν τα κενά τα δίνουν όλα. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι μεγάλο και πλήρες και αυτό φαίνεται στις δύσκολες στιγμές. Έχει παικταράδες ο Ολυμπιακός και για αυτό λέω ότι στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ας του κάνουν πόλεμο. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Η ομάδα θα ηρεμήσει τώρα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα υπάρχει ξεκούραση και τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην συνέχεια».

- Έχει και ο Βαλβέρδε μερίδιο στις επιτυχίες;

«Φυσικά. Πάντα ο προπονητής έχει μερίδιο. Έργο Βαλβέρδε είναι αυτός ο Ολυμπιακός και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά του και να τον στηρίζουμε. Και ο κόσμος το ίδιο θα πρέπει να κάνει. Μπαίνουν παίκτες στην ενδεκάδα και παίζουν σε άλλες θέσεις και τον δικαιώνουν για τις επιλογές του. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι και πιο δύσκολο και ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όμως προχωράμε, για να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου