16/5/10

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Είναι μεγάλη η αγωνία του κόσμου για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και τι θα γίνει, όχι τόσο στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη, Αλλά την επόμενη χρονιά.

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής;

Αυτό είναι το ερώτημα που ακούγεται συνέχεια και απασχολεί περισσότερο τον κόσμο, αφού έτσι θα φανούν και οι προθέσεις της διοίκησης για το αύριο..

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ακούγεται συνέχεια και είναι η επιθυμία μεγάλης μερίδας του κόσμου,αλλά και πολλών ανθρώπων στην διοίκηση

Τι θα κάνει ο κύριος Κόκκαλης;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ισπανό καταλήγουν όλοι, γιατί εκτός των άλλων, είναι και ο μοναδικός που πραγματικά θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δουλέψει, για την δημιουργία μιας νέας ομάδας, έστω και αν ξέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν, μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Είναι σίγουρο ότι και σήμερα στο γήπεδο Καραΐσκάκη θα ακουστεί το όνομα του Βαλβέρδε, με τις εξελίξεις να τρέχουν από την ερχόμενη εβδομάδα και το θέμα προπονητή να κλείνει , ώστε να αρχίσει και ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου