4/5/10

«ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ο στόχος ειναι ενας. Να χαρουν ολοι το Φάιναλ Φορ και αν είναι δυνατόν να κατακτήσει ο Θρύλος την κούπα στο Παρίσι. Αυτο τονισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατα την αναχώρηση της ομάδας σημερα το μεσημέρι.

"Το να έχεις παίξει σε ένα φάιναλ-φορ σίγουρα σε βοηθάει για την επόμενη φόρα, ξέρεις καλύτερα τα πράγματα αλλά αυτή γνώση μπορεί να αποδειχθεί αρνητική αν δεν την χρησιμοποιήσεις σωστά. Η Παρτιζάν παίζει σκληρά, προσπαθεί με πίεση να σε κάνει να παίζεις νευρικά, ώστε να χάνεις το καθαρό μυαλό και την υπομονή σου. Η αντίπαλος μας έχει άλλοθι, ακόμα κι αν χάσει, δεν έχει άγχος κι όλα αυτά τα έχει εκμεταλλευτεί άριστα μέχρι στιγμής. Ο κόσμος μας δικαιούται να είναι εκεί και να χαρεί. Όλοι μαζί άλλωστε πάμε να το χαρούμε", δήλωσε στο σάιτ της ΚΑΕ ο τεχνικός.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο μεγάλο αριθμό φίλων της ομάδας που θα βρεθεί στο Παρίσι:
"Φέτος ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και δεν μας έχει δημιουργήσει πίεση. Μάλιστα σε παιχνίδια που ήμασταν πίσω στο σκορ και οι συνθήκες ήταν κακές ο κόσμος μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Οι φίλαθλοι μας έχουν καταλάβει ότι το σκορ δεν μετράει στο 15, στο 25 ή στο 35'".

Ο Γιαννάκης , έκανε δηλώσεις και κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Παρίσι: "Είναι μεγάλο προσόν, να σου δίνουν περισσότερες πιθανότητες -σε όλη τη διαδρομή της χρονιάς- από κάθε άλλη ομάδα. Ξέρουμε να το διαχειριστούμε ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
Είμαστε μια ομάδα η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Όλοι, οι πρόεδροι, η ομάδα και ο κόσμος θέλουν να κατακτήσουμε την κορυφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου