20/5/10

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ




«Σκοτσέζικο»ντους για του φίλους του Ολυμπιακού που είχαν μάθει διαφορετικά τόσα χρόνια με τον Κύριο Κόκκαλη και τώρα βλέπουν αλλαγή, αλλά και θα περίμεναν να ακούσουν αλλά πράγματα.
Και είναι ορατό για πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο!
Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και τα όσα έγιναν γνωστά από εδώ και πέρα κάθε οι ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας.
Για τις 14 Ιουνίου ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση και μέχρι τότε μένει κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι φανερό ότι έχει κάνει άνοιγμα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα μετοχικά της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι τότε και να δει τι κινήσεις θα γίνουν και στην συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις.

Σας παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για τον κύριο Κόκκαλη και τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση, που προκάλεσε έκπληξη, ακόμα και στους στενούς του συνεργάτες


Τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να πάει κόντρα στα προγνωστικά;
Η μεγάλη του απογοήτευση για τις αποδοκιμασίες και τα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Από το περιβάλλον στενού του συνεργάτη μάθαμε την αντίδραση του και τους λόγους που είναι πολύ , μα πολύ πικραμένος.
«Δέκα πέντε χρόνια έκανα τόσα για την ομάδα, έβαλα τόσα χρήματα και το ευχαριστώ, ήταν αποδοκιμασίες και βρισιές. Εντάξει έγιναν λάθη, χάθηκε ένα πρωτάθλημα και πληρώσαμε αυτά τα λάθη, αλλά είναι συμπεριφορά αυτή. Ακόμα και τώρα έβαλα 20.000.000 για να κλείσει ο ισολογισμός. Και θέλουν να με κρεμάσουν. Στον Παναθηναϊκό είναι πέντε και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, αλλά δεν βάζουν και χρήματα. Και εγώ είμαι μόνος μου κάνω τα πάντα και τα ακούω και από επάνω.»
Ακόμα ο κύριος Κόκκαλης φανερά απογοητευμένος είναι από τα Μ.Μ.Ε και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ίδιο, με καθημερινό πόλεμο, υποδείξεις και ξεσηκώνουν τον κόσμο, που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.»
Όλα αυτά έχουν απογοητεύσει τον Κόκκαλη. Σε σημείο που να θέλει να τα παρατήσει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Κόκκαλης κάνει κάλεσμα σε υποψηφίους αγοραστές και λέει, «όσοι πιστοί προσέλθετε»
Αν δεν γίνει αυτό θα συνεχίσει μόνος αφού δεν θα μπορεί να κάνει και διαφορικά, με τις απαραίτητες εξηγήσεις ότι το μπάτζετ θα κυμανθεί ανάλογα με τα έσοδα του συλλόγου, αφού δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κινήσεις όπως στο παρελθόν.
Οι εποχές είναι δύσκολες….αλλά και «να βάζω τα λεφτά μου και να με βρίζουν και από πάνω πάει πολύ..» όπως λέει

5 σχόλια:

  1. Τι λέτε Κύριε Σαμοθράκη? Τι λέτε επιτέλους? Το σημαντικότερο δεν είναι να ξαναβρεί το χαμόγελο του ο Κόκκαλης, το σημαντικότερο είναι να βγει απο το τέλμα που αυτός δημιούργησε η ομάδα και να ξαναγελάσει ο απλός ερυθρόλευκος φίλαθλος που είναι σκασμένος
    Έλεος πια με τον πληγωμένο πρόεδρο. Όταν αποθεωνόταν ήταν καλά και τώρα που δικαίως τα ακούειθα είμαστε και απολογούμενοι?
    Ακόμη και σήμερα, την ημέρα της έσχατης προδοσίας και στιγνού εκβιασμού απο την μεριά του συνεχίζετε να τον λιβανίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αμφιβαλλω για το αν οι πληροφοριες σου ειναι σωστες Κωστα,τοσα χρονια στο κουμπερτι δυσκολα να σε αμφισβητησει καποιος..
    Ομως διαφωνω ως προς το λογο για τον οποιο ειναι χωλωμενος ο Σωκρατης.
    Σιγουρα το υφος των αποδοκιμασιων στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ δεν ηταν σωστο..απο κει και περα ομως δεν νομιζω οτι αυτο ειναι η αιτια που εχει στραβωσει ο Κοκκαλης.Και αυτο γιατι το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ ηταν η κορυφη του παγοβουνου,ηταν το τελος μιας χρονιας σε ολη την διαρκεια της οποιας ο Σωκρατης ηταν ΑΦΑΝΤΟΣ σε ολα τα επιπεδα.Η ομαδα σου εδινε την εντυπωση οτι ειχε εγκαταληφθει στην μοιρα της.
    Δεν μπορει λοιπον να ισχυριστει κανεις οτι αν ο προεδρος σε εκεινο το ματς δεν ηταν αποδεκτης αποδοκιμασιων ,θα αλλαζε στρατηγικη.Τιποτα δεν σου εδινε την εντυπωση μεχρι τοτε οτι ο Κοκκαλης ειχε ορεξη να αλλαξει κατι,να κανει μια δραστικη κινηση για να διορθωσει τα κακως κειμενα.
    Αν ισχυριστει λοιπονο προεδρος κατι τετοιο ,οτι δλδ ξενερωσε απο τις αποδοκιμασιες,απλα θα ειναι μια φτηνη δικαιολογια για μια προειλημμενη αποφαση-την αποχωρηση του δλδ.
    Και εδω που τα λεμε αν δεν ειναι διατεθειμενος να βαλει λεφτα,καλυτερα να αποχωρησει,να μην ξαναφησει την ομαδα σκορποχωρι..ειναι κριμα για το ονομα του και την υστεροφημια του,αλλα πανω απο ολα κριμα για τον Ολυμπιακο,γιατι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε σαμοθρακη εβαλε ο κυριος τον ολυμπιακο στο γυψο και οχι τωρα και συζηταμε αν θα ερθει αλλος?
    απο το πρωτοδικιο πηρε την παε ολυμπιακος στο τσαμπα την εβγαζε τα τελευταια εξι χρονια με δανεικους διαχειριση του τσαμπιονς λινκ εκανε και με τα μελη και την υπογραφη των συμβασεων προς τον ερασιτεχνη δεν αποδιδει το ποσοστο των εισιτηριων με αποτελεσμα αυτοι να πληρωνονται απο τα μελη
    δεν ειναι ετσι
    και επιτελους ας πουλησει να φυγει ποσο κοστιζει ο θρυλος μια που τον αγαπαει ο κυριος
    ακουσα για εβδομηντα και εκατον εικοσι εκκατομυρια
    μιλαμε παντα για την παε
    ποιος κοστιζει τοσα χρηματα ο ντουντου ο ντομι ο παντος και ο λεντεσμα ?
    δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα
    απαγορευεται να βαζει τον θρυλο σε καταστολη ειναι εσχατη προδοσια
    τα σεβη μου κυριε κωστα και χρονια μας πολλα για εχθες
    ζητω ο ολυμπιακος μας πανω απο προσωπα και δουλειες ο εφηβος ειναι οδηγος για ολους εμας τους ρακενδυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΓΑΛΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΆΙΚΤΕΣ. ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ;
    ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή