26/5/10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Ανακοινωση απάντηση στην τοποθέτηση του κυριου Μαρινάκη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
"Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γινόμαστε κοινωνοί απόψεων ή «προτάσεων» του κ. Β. Μαρινάκη για θέματα που αφορούν στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πάγια θέση της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν και παραμένει, ότι τα σοβαρά θέματα που αφορούν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρέπει να συζητιούνται στα αρμόδια διοικητικά όργανα και όχι μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.

Ως εκ τούτου, εάν υπάρχει από την πλευρά του κ. Μαρινάκη η οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση, σε σχέση με αυτά που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε μετά τη σύγκληση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αυτή θα πρέπει να κατατεθεί εγγράφως στην Διοίκηση της Π.Α.Ε. και όχι στα Μ.Μ.Ε.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων για σκέψεις ή προτάσεις, πριν καν αυτές γίνουν γνωστές στη Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι αποπροσανατολιστική, πράγμα που δεν αρμόζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν προσφέρει ουσιαστικά, ειδικά δε στην παρούσα χρονική περίοδο.

Είναι αυτονόητο ότι τα παραπάνω ισχύουν για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται σοβαρά να αναμιχθεί στο μετοχικό η Διοικητικό σχήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου