19/5/10

ΣΥΓΝΩΜΗ


ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΆ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
θΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ

2 σχόλια:

  1. μη ζητας συγνωμη κωστα.απλα θελουμε να ξερουμε αν διαβαζεις τα σχολια.η αγαπη μας ειναι δεδομενη για το θρυλο αλλα και τα νευρα μας επισεις.οπως εμεις ειμαστε κοντα στην ομαδα βρεχει χιονισει ετσι θελουμε και τον προεδρο.οποιος κι αν ειναι αυτος.δεν ξεχναμε δεν απαξιωνουμε αλλα δε θα υσηχασουμε ποτε κιολας.πρεπ[ει ολοι να ειναι σε εγρηγορση συνεχεια.αν καποιος δε μπορει η βαρεθηκε πολυ απλα αποσυρετε και αναλαμβανει αλλος.
    οσο για τα δειαρκειας πολυ ακριβα ρε φιλε ειναι για την ποιοτητα της ομαδας.κι εμεις μισθωτοι ειμαστε και δινουμε ενα μισθο το χρονο για να βλεπουμε την ομαδα μας κι αν βλεπουμε αυτα που γινοντε τοτε δε λογαριαζουμε ουτε κοκκαλη ουτε κανεναν.και για να τελειωνουμε εγω αυτα τα περι λαθων τα ακουω βερεσε.ολα πηγαν βασει σχεδιου αλλα καπου δε του βγηκε και απο ενα σημειο και μετα εχασε τη μπαλα ο κοκκαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΗ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή