7/5/10

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ!




ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.


ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 10 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ


Καλημέρα Παρίσι!


Στην «πόλη του φωτός ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή του στην κορφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ, με πρώτο εμπόδιο την Παρτιζαν που αντιμετωπίζει απόψε στις 10.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη και πλέον τα ψέματα τελείωσαν για προπονητή και παίκτες

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό περισσότερους από 5.000 φίλους του που έχουν καταλάβει το Παρίσι και όπως πάντα θα στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Είναι μια τεράστια πρόκληση για τον Ολυμπιακό, με τς μεγάλες δυσκολίες , γιατί και αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρτιζαν στην συνέχεια θα βρεθεί αντίπαλος της Μπαρτσελόνα(πιθανότατα), οπότε οι δυσκολίες μεγαλώνουν.

Μακριά από άγχος και λάθη , είναι το μήνυμα, γιατί αυτό μόνο σε κακό δρόμο μπορεί να οδηγήσει.

Απέναντι στους πιτσιρικάδες της Παρτιζάν, που έχουν μόνο τον ενθουσιασμό η ομάδα το Γιαννάκη έχει να παρατάξει ποιότητα και εμπειρία.

Καλή ομάδα η Παρτιζάν, αλλά καλύτερη ο Ολυμπιακός και αυτό καλείται να αποδείξει απόψε και να ξεκαθαρίσει γρήγορα τα πράγματα, για να ετοιμαστεί για το μεγάλο τελικό της Κυριακής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου