6/5/10

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ...»Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΓια τις τραγικές εικόνες και τα γεγονότα στην Αθήνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τα συναισθήματα των ανθρώπων της αποστολής του Ολυμπιακού που είναι στην Γαλλία και για όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, κάνει λόγο στο blog του ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Ο διεθνής παίκτης αναφέρει.

«Βρισκόμαστε από το απόγευμα της Τρίτης στο Παρίσι, αλλά ουσιαστικά από χθες ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για τον αυριανό ημιτελικό με την Παρτιζάν, με την πρώτο προπόνηση επί γαλλικού εδάφους. Δυστυχώς παρακολουθήσαμε από τη γαλλική τηλεόραση τα τραγικά γεγονότα που έγιναν στην Αθήνα χθες το μεσημέρι και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι Σε τέτοιες ώρες δεν υπάρχουν αρκετά λόγια παρηγοριάς και συμπόνοιας για τις οικογένειες που θρηνούν. Οι εικόνες που είδαμε δύσκολα βγαίνουν από το μυαλό, αλλά συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τους Σέρβους», ανέφερε ο διεθνής πλέι μέικερ.Για τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με την Παρτιζάν είπε:

«Η ομάδα είναι πιο έμπειρη, αφού ερχόμαστε μαζί για δεύτερη σερί φορά και συνεπώς πιο συνειδητοποιημένη για τις ανάγκες ενός φάιναλ φορ. Έχει φτιαχτεί ένα πολύ καλό κράμα της εμπειρίας κάποιων παλιών παικτών με τον ενθουσιασμό των νέων. Υπάρχει συνοχή και θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο παρκέ, παίζοντας όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Η Παρτιζάν είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος πολύ απλά επειδή δεν έχει το παραμικρό άγχος. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου