26/5/10

«ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ...»



Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την επιστολή Μαρινάκη και σχολίασε την πρόταση του γνωστού εφοπλιστή και την δωρεά χρημάτων για την πρόσληψη εδώ και τώρα προπονητή.
«Εμένα με ενδιαφέρουν Ολυμπιακοί , όπως είναι οι Αγγελόπουλοι, οι Γιαννακόπουλοι και ο Κόκκαλης, που παίρνουν μια ομάδα, από αγάπη και χωρίς συμφέρον και προβολή. Χωρίς φανφάρες και θόρυβο. Δεν είναι μπακάλικο ο Ολυμπιακός και κάποιοι δεν πρέπει να μπερδεύουν τα πράγματα. Μακάρι ο κύριος Μαρινάκης να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, γιατί αγαπάει την ομάδα και τρέχει αποδείξει, όπως και πατέρας του που τον ήξερα καλύτερα, τα παλιά χρόνια Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στον Ολυμπιακό και μόνο όλοι μαζί και δίπλα στον κύριο Κόκκαλη, θα μπορέσουμε να προσχωρήσουμε. Κρατάω το τελευταίο κομμάτι της επιστολής και δείχνει ότι έχει την διάθεση να βάλει λεφτά και να βοηθήσει. Ο Ολυμπιακός έχει την ανάγκη όλων και μόνο έτσι όλοι μαζί θα τα καταφέρουν γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Του δίνω μια συμβουλή σαν παλαιότερος και ποιο έμπειρος, ότι θα έρθει και η στιγμή που θα γίνει πρόεδρος, αλλά όλα έχουν μια σειρά.»
Για την πρόταση και την δωρεά, για την συμφωνία με ένα προπονητή εδώ και τώρα ο κύριος Θεοδωρίδης είπε.
«Σαν ιδέα είναι πολύ σωστή, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο .Όλοι το θέλουμε αυτό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις14 Ιουνίου. Μπράβο του πάντως για την διάθεση που δείχνει, αλλά θα χτυπήσει άσχημα αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, έστω και αν ξέρουμε ότι θα χαθεί χρόνος και μάλιστα σημαντικός. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, αλλά με αυτή την κίνηση πραγματικά έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου