10/5/10

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΓΚΟΛ...


ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Αν και δεν είναι η κατάλληλη ώρα, αφού την ερχόμενη Τετάρτη ο Ολυμπιακός δίνει το ποιο κρίσιμο παιχνίδι της περιόδου με τον ΠΑΟΚ στο Καραΐσκάκη, δεν μπορείς να μη κάνεις κάποιες διαπιστώσεις

Γιατί αυτή η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο ματς της Τούμπας, προβληματίζει ακόμα περισσότερο και δείχνει τις φοβερές αδυναμίες του φετινού Ολυμπιακού.

Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με παίκτες που δείχνουν να μην ξέρουν που και γιατί βρίσκονται στο γήπεδο.

Εντάξει δεν χρειαζόταν το ματς με τον ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει κανείς αυτές τις αδυναμίες , αλλά δεν μπορείς να βλέπεις και αυτό το θέαμα

Ούτε και να σταθείς πίσω από το λάθος του Αντώνη στο γκολ του ΠΑΟΚ.

Κανονικό προπονητή, που να στήσει μια ομάδα από την αρχή και να τις δώσει την φιλοσοφία της ομάδας και όχι να περιμένουμε κάποιες προσωπικές ενέργειες παικτών για να κερδίσουμε.

Τουλάχιστον δυο καλά χαφ, αφού το μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή , είναι κάτι περισσότερο από εμφανές.

Εκτός από τον Ντουντου, κανένας άλλος από αυτούς που έβγαλαν την χρονιά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ομάδας επιπέδου Ολυμπιακού.

Ένας χαφ κουμανταδόρος, που να δημιουργεί παιχνίδι και να βάλει ποιότητα.

Και ένας επιθετικός που να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα Δεν υπάρχει το «εύκολο» γκολ και αυτό το πλήρωσε πολλές φορές ο Ολυμπιακός στην φετινή χρονιά.

Ένας σοβαρός προγραμματισμός και συγκεκριμένος σχεδιασμός, που θα σε οδηγήσουν , στην δημιουργία μιας ομάδας που αν η τι άλλο ,να αντέχεις να την βλέπεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου