5/5/10

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ

Η μεγάλη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ τώρα αρχίζει για τον Ολυμπιακό στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ την πρωτιά στα πλέι οφ.
Στην «καυτή», όπως πάντα Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποδράσουν με το αποτέλεσμα που θα τους φέρει ποιο κοντά στον στόχο, αφού την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί, το άλλο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο Καραΐσκάκη
Μια νίκη απόψε θα τους φέρει ποιο κοντά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση και την συμμέτοχη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.
Για τον Ολυμπιακό επιτυχία θα μπορούσε να θεωρηθεί απόψε και η ισοπαλία, όμως ο Μπόζινταρ Μππάντοβιτς ζητάει την νίκη για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Η νίκη επί της ΑΕΚ και η καλή εμφάνιση είναι οδηγός, αλλά το αποψινό ματς φυσικά και θα είναι διαφορετικό από κάθε πλευρά.
Ο Τοροσίδης θα είναι στην αρχική ενδεκάδα αφού δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα πάρει μια θέση στα χαφ αντι του τιμωρημένου Ντουντού.
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές και εκτός απρόοπτου θα ξεκινήσουν αυτοί του αγώνα με την ΑΕΚ.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS1,χωρίς προγραφή, λόγο της απεργίας των δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου