26/5/10

ΔΩΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!


Την πρώτη του επίσημη ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όπως αναφέρει κάνει δώρο ένα προπονητή στον Ολυμπιακό και στην
διοίκηση Σωκράτη Κόκκαλη.
Ο γνωστός εφοπλιστής καλεί τους διοικούντες της ΠΑΕ να περάσουν από τα γραφεία της εταιρίας του και να παραλάβουν επιταγή δύο εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου τα χρήματα αυτά να δοθούν για την ανεύρεση ενός μεγάλου προπονητή.
Η πλευρά Μαρινάκη κάνει έτσι μια νέα κίνηση προς αυτή του Σωκράτη Κόκκαλη η οποία δεν έχει σχέση με το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ αλλά με τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Τη δέσμευση του να αναλάβει με προσωπικό κόστος το συμβόλαιο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινακής με νέα δήλωση του. "Αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. Ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κος Βαλβέρδε" αναφέρει ο κ. Μαρινακής.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

"Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μου σχετικά με τις κρίσιμες ώρες που περνά η ομάδα μας, θέλω να επανέλθω τονίζοντας την ανάγκη για γρήγορες ενέργειες προγραμματισμού που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την άμεση επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την δημιουργία ενός Ολυμπιακού που θα πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός συνόρων τα επόμενα χρόνια.

Προτεραιότητα σήμερα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση, ο επόμενος μέτοχος, ο επόμενος πρόεδρος.

Προτεραιότητα σήμερα, όπως αυτή εκφράζεται από την αγωνία του κάθε Ολυμπιακού φιλάθλου, είναι η άμεση πρόσληψη ενός «μεγάλου» προπονητή ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές των νέων παικτών και το στήσιμο του νέου Ολυμπιακού.

Η προτεραιότητα αυτή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 14 Ιουνίου. Δεν επιτρέπεται για τον Ολυμπιακό να «κατεβάσει ρολά» μέχρι τότε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει με τον ίδιο προπονητή που την έφερε στην 5η θέση στην βαθμολογία μετά τον ανεπανάληπτο διασυρμό στα play off ή με κάποιον προπονητή αντίστοιχου επιπέδου με τον σημερινό.

Μέσα στα πλαίσια της δέσμευσής μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό μας, με προσωπικό κόστος αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. Ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κος Βαλβέρδε.

Εάν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό η προσφορά μου ισχύει για την απόκτηση όποιου άλλου προπονητή με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διευκρινίζω ότι η δέσμευση αυτή είναι ανεξάρτητη της όποιας συζήτησης γίνει ή δεν γίνει για την απόκτηση των μετοχών του Ολυμπιακού, και είναι δωρεά μου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ελπίζω και εύχομαι η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί άμεσα στην παραπάνω προσφορά μου και να προσλάβει ένα «μεγάλο» προπονητή. Καλώ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επώνυμους και μη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κυρίου Κόκκαλη, να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους και τις δυνατότητές τους ώστε να επανέλθει η ομάδα μας στην κορυφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου