2/5/10

«ΘΡΥΛΙΚΗ» ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


«Θρυλική» από κάθε πλευρά μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε ότι ήταν περισσότερο δύσκολο από ότι θα περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και τουλάχιστον προσωρινά φέρνει την ηρεμία.

Ο Ολυμπιακός με αρκετούς διακριθέντες παίκτες αυτή την φορά και σε σχέση με το ματς του Βικελίδης, είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και παρα τα αμυντικά προβλήματα, πήρε τους βαθμούς που τον κρατάνε στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει να είναι το αφεντικό στα πλέι οφ.

Με τους Οσκαρ και Ντουντου και Μαρέσκα να είναι σε καλή ημέρα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή παρουσία στον άξονα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα και στα πρώτα είκοσι λεπτά είχαν επτά τελικές προσπάθειες(!).

Ο Μέλμπεργκ με το υπέροχο γκολ που πέτυχε πήρε ρεβάνς για το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τον Αρη, αλλά τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας δεν έλειπαν και η ΑΕΚ, δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις από αυτό το σημείο.
Το τέταρτο γκολ του Μρέσκα στην φετινή περίοδο, ήταν εξαιρετικό και σε κρίσιμο σημείο (42)

Η νίκη αυτή θα βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας για τον Ολυμπιακό που με επτά βαθμούς τώρα είναι στην κορυφή και θα είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα δυο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου