3/5/10

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΚΑΡΕΜΠΕ


ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.


Η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο Καραΐσκάκη την Κυριακή το απόγευμα, έφερε ακόμα περισσότερο στην επικαιρότητα ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορεί έντονα.
Και φαίνεται πλέον ότι η επιστροφή του Γάλλου στον Ολυμπιακό δεν είναι απλά φήμες, αλλά ίσως κάτι περισσότερο, αφού ακόμα και Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά για συμφωνία με τον κύριο Κόκκαλη!
Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην επιβεβαιώνουν τίποτα και να αναφέρουν ότι ο Καρεμπέ ήρθε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ με δική του πρωτοβουλία, όμως και μόνο η κίνηση του κύριου Κόκκαλη να τον καλέσει στο δεύτερο ημίχρονο στην σουίτα του και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα δείχνει, ότι υπάρχει η σκέψη για συνεργασία με τον Κριστιάν.
Σημερινά δημοσιεύματα από την Γαλλία μιλάνε για συμφωνία του κυρίου Κόκκαλη με τον Κριστιάν και την τοποθέτηση του στην θέση του τεχνικού διευθυντή, από την νέα περίοδο.
Ο ίδιος πάντως δεν επιβεβαιώνει τίποτα και απλά λέει οτι ήρθε στην Ελλάδα για κάποια προσωπική του υπόθεση και να δει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Το ότι επιθυμεί όσο τίποτα μια συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ούτε λόγος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου