19/5/10

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ «ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ»...


*ΘΕΜΑ συζήτησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Γκαγκάτση, ήταν η ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό,αλλά και η συνεχείς αναφορές στο όνομα του Βαλβέρδε.
Σε μια τέτοια εκδήλωση πάντως προκαλεί εντύπωση πως το όνομα του Ισπανού, ήταν συνεχής αναφορά για όλους τους παρευρισκόμενους
Τυχαία ήταν όλα αυτά;
* Έχει γίνει και άλλη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Και ο άνθρωπος που μίλησε μαζί του, ένοιωσε έκπληξη για τα όσα γνώριζε ο Ισπανός σχετικά με τον Ολυμπιακό και τα όσα συμβαίνουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

* ΜΙΑ θέση ξένου για την νέα περίοδο θα πιάσει ο Βάντερσον. Αυτό είναι το σίγουρο για τον πιτσιρικά, για τον οποίον ο Κόκκαλης «στάζει μέλι» και περιμένει την θεαματική εξέλιξη του.
Άλλωστε και ο Αλεξανδρής όταν τον ρώτησε δείχνει σίγουρος, ότι το Βραζιλιανάκι θα είναι η έκπληξη της νέας χρονιάς
Και μη ξεχνάμε ότι τον έχουν από κοντά οι Ντουντου και Ντιόγκο....

* ΓΕΛΑΝΕ στον Ολυμπιακό με τα δημοσιεύματα για τον Σάντος.
Γιατί απλούστατα, ποτέ δεν συζητήθηκε το όνομα του Πορτογάλου, που όπως λέει και κάποιος από την ΠΑΕ, δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του συλλόγου, αλλά και γιατί ξέρουν ότι δεν θέλει να δουλέψει σε ομάδα αυτή την εποχή.

*ΔΕΝ είναι ούτε μια, αλλά ούτε δυο φορές, ρώτησε ο κύριος Κόκκαλης τι συμβαίνει με τον Ζαιρί και είναι εκτός ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.
Και κανένας δεν μπόρεσε να του δώσει απάντηση, γιατί πραγματικά στο ιατρικό τιμ δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση.
Οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα, αλλά ο Ζαιρί λέει ότι πονάει και είναι εκτός εδώ και 2,5 μήνες...
Πάντως κάποιος στο Ρέντη, λέει για τον παίκτη ότι «με το παραμικρό λέει ότι πονάει»...

* ΑΠΟ τους πρώτους που θα περάσουν από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν πως και πως να ενημερωθούν για τις προθέσεις του μεγάλου γκολκίπερ και οι πληροφορίες που έχουν είναι ότι το θέμα θα εξελιχθεί όπως και του Αντζα.
Εκτός και να του αλλάξει γνώμη ο κύριος Κόκκαλης...

* ΣΚΕΨΕΙΣ για παραιτήσεις περνάνε από το μυαλό βασικών στελεχών στην ΠΑΕ. Βασικός λόγος είναι οι αποδοκιμασίες και η συμπεριφορά μερίδας του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
«Μετά από τόσα χρόνια να με φτύνουν δεν μπορώ να το διανοηθώ» , έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΠΑΕ δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό και την απογοήτευση του.

* ΠΗΡΕ τηλέφωνο κάπου ο Βασίλης Τοροσίδης και θεώρησε σωστό να δώσει εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάνει τον τραυματία, η εν πάση περίπτωση να μην θέλει να παίξει κατά της ΑΕΚ, γιατί έχει στο μυαλό του το Μουντιάλ.
Για όσους ξέρουν τον Τορο,ποτέ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί έτσι και ήταν έξαλλος όταν διάβασε το δημοσίευμα.

* ΕΤΟΙΜΟΣ να «ενεργοποιηθεί» από τον Ολυμπιακό στη θέση του σκαουτιγκ είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την Βόρειο Ελλάδα.
Είναι χρόνια μακριά από τον σύλλογο, αλλά έχει διασυνδέσεις και θα παρακολουθεί ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας και θα παραδίδει τις εκθέσεις του.
Έχει πάντως και πλους φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου